Tilbud

Se alle nyheder, tilbud, kampagner og events, der kører i salonen

På denne side finder du spændende nyheder, tilbud, kampagner og events, der er aktuelle i salonen. Se vores eventkalender her.

Park by Træholt Loyalitetskort

SPAR 30% PÅ HERREKLIP

Netop nu kan du spare 30% på herreklip med et loyalitetskort fra Træholt. Med et loyalitetskort får du 3 x herreklip til kun 999,-. På den måde sparer du 30% rabat på dine 3 herreklip i forhold til normalprisen.

Loyalitetskortene kan købes i salonen for 999,-. Derefter booker du blot dine 3 herreklip som du normalt plejer – på tlf. 86 14 34 44 eller online på www.traeholt.com.

Kampagnen kører i september, oktober og november og din 3. og sidste klipning skal benyttes senest d. 30. november 2023.

STUDIERABAT træholt

15% STUDIERABAT

Når du booker tid mandag til fredag i tidsrummet 9.00 – 14.00 kan du spare 15% i studierabat på alle behandlinger hos stylister. Vi fratrækker rabatten ved betaling mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Book tid ved at ringe i salonen på tlf. 86 14 34 44 eller online her.

*Behandlingen skal være påbegyndt senest kl. 14.00. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller på behandlinger hos junior stylister.

herrekip

HERREKLIP TIL 275,-

Vores junior stylist Jeanette tilbyder nu herreklip i salonen til kr. 275,-.

Behandlingstid ca. 60 – 75 min.

Bestil tid til herreklip hos Jeanette online her eller ring i salonen på 86 14 34 44 så finder vi en tid til dig.

SPar 20 %

FÅ KLIPPET SPIDSER TIL 275,-

Vores junior stylist Isabella tilbyder dameklip af spidser til kr. 275,-.

* Behandlingen gælder kun dameklip af spidser i langt hår. Der kan tilkøbes hårvask til kr. 60,-.

Bestil din næste tid hos Isabella her eller ring i salonen på 86 14 34 44 så finder vi en tid til dig.

5

20-40% RABAT PÅ BALAYAGE

Det har været efterspurgt længe! Men nu kan vi endelig tilbyde balayage hos vores dygtige junior stylister i salonen – Jeanette og Anja. Jeanette tilbyder 20% og Anja tilbyder 40% rabat.

Book tid hos dem online ved at klikke her eller ring i salonen på tlf. 86 14 34 44, så hjælper vi dig med at finde en tid til balayage.

lash lift

NYHED: LASH LIFT ER TILBAGE

Vi ved det har været savnet og efterspurgt. Endelig kan vi tilbyde lash lift inkl. farve af vipper igen. Lash lift giver dit ansigt og dine vipper den ultimative styling. Det er et permanent vippebuk der holder i op til 4-6 uger. Vores Lash lift specialister er Katrine og Jeanette. Læs mere om lash lift her.

Book din tid her eller ring i salonen på tlf. 86 14 34 44, så hjælper vi dig med at finde en tid.

10

20% – 40% PÅ FARVE & REFLEKSER

Vores junior stylister Jeanette og Anja tilbyder farve og refleksbehandlinger til reducerede priser.

Jeanette tilbyder farve- og refleksbehandlinger til 20% rabat og Anja tilbyder farvebehandlinger til 20% rabat og refleksbehandlinger til 40% rabat.

Book din tid her eller ring i salonen på tlf. 86 14 34 44, så hjælper vi dig med at finde en tid.

8

30% PÅ PERMANENT

Hos vores top junior stylister kan du spare 30 % på permanent uden klip.

Rabatten gælder KUN ved behandlinger uden klip og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Book her eller ring på 86 14 34 44.

returpant

20 DKK i returpant

Ifm. vi for et par år siden indførte konceptet “clean beauty”, hvor vi tænker bæredygtighed ind i alt hvad vi gør, har vi indført returpant i salonen. Returpant betyder at du kan komme forbi salonen med din tomme emballage og få 20 DKK i retur til genkøb. Vi sørger for at din tomme emballage bliver destrueret på korrekt vis, så det kan genanvendes.

Du kan læse mere om vores returpant her.

Før og efter

NYHED! UDGLATTENDE KERATINBEHANDLING

Nye udglattende keratinbehandlinger fra Jean Paul Myné. De første og bedste keratinbehandlinger på markedet, der sikrer sunde vilkår for frisøren, kunden og håret. Den ubestridte markedsleder inden for keratin-treatments. Systemet udglatter alt slags krøl, gendanner glans, reducerer volume og gør håret nemt at style og styre, selv i fugtigt vejr.

BOOK EN TID TIL KONSULTATION
Din tilfredshed har altid været vores højeste prioritet. For at opnå dette, er det vigtigt med en grundig, professionel og præcis diagnose af håret – alt dette sker i selve konsultationen. Til at starte med, er du meget velkommen til at sende os et billede af dit hår og så kan vi vejlede dig i, hvilken treatment der passer bedst til dig, inden du kommer i salonen. Se priser her.

Nyheder og tilbud i Frisør Træholt

Hos Frisør Træholt stræber vi hver eneste dag efter at inspirere dig, til at blive den bedste udgave af dig selv. Derfor har vi løbende spændende nyheder og tiltag kørende i salonen, som vi håber vil give dig inspiration. Du kan løbende følge med her på siden, for at se hvilke tiltag og nyheder vi har lige nu. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores nyheder eller tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os her.

Frisør Træholt Webshop

I Frisør Træholt har vi også en separat webshop, som indeholder hele vores eksklusive produktsortiment. Søger du mere produktrelaterede tilbud og nyheder, så er denne webshop måske lige noget for dig og et besøg værd. På vores webshop har vi løbende mange gode rabatter på produkter. Da webshoppen kører separat fra salonerne er der også engang imellem nogle rabatter på produkter, som vi ikke har i salonerne. Du finder vores webshop med alle vores lækre produkter her

Frisør Træholt
Online booking