Tilbud

Se alle nyheder, tilbud og kampagner, der kører i salonen

På denne side finder du spændende kampagner, tilbud og nyheder, der er aktuelle i salonen.

Kérastase spar 40%

40% PÅ ALT KÉRASTASE

Vi gentager succesen og inviterer til KÉRASTASE DAYS med 40% rabat på alle Kérastase produkter t.o.m. søndag d. 5. februar.

Tilbuddet gælder i salonen og online på www.traeholt-shop.dk med rabatkoden: Kerastasedays.

*Tilbuddet er ikke inkluderet i fri fragt ved køb over 500,-. Vælg derfor fragtmetode/afhentning i salon og indtast rabatkode ved check out.

Herreklip loyalitetskort

HERREKLIP LOYALITETSKORT

Lige nu kan du købe et loyalitetskort hos Frisør Træholt til 3 x herreklip for 999,-. Du spare 29% (396,-).

Loyalitetskortet kan købes i salonen i hele februar og de 3 x herreklip skal benyttes inden d. 30. juni 2023.

balayage

50% RABAT PÅ BALAYAGE

Det har været efterspurgt længe og nu tilbyder vores dygtige junior stylist, Jeanette balayage i salonen til minus 50% rabat.

Book tid hos hende online ved at klikke her her eller ring i salonen på tlf. 86143444, så hjælper vi dig med at finde en tid til balayage.

9

FÅ KLIPPET SPIDSER TIL 225,-

Vores junior stylist Isabella tilbyder dameklip af spidser til kr. 225,-.

* Behandlingen gælder kun dameklip af spidser i langt hår. Der kan tilkøbes hårvask til kr. 50,-.

Bestil din næste tid hos Isabella her eller ring i salonen på 86143444 så finder vi en tid til dig

lash lift

NYHED: LASH LIFT ER TILBAGE

Vi ved det har været savnet og efterspurgt. Endelig kan vi tilbyde lash lift inkl. farve af vipper igen. Lash lift giver dit ansigt og dine vipper den ultimative styling. Det er et permanent vippebuk der holder i op til 4-6 uger. Vores Lash lift specialister er Katrine og Jeanette. Læs mere om lash lift her.

Book din tid her eller ring i salonen på tlf. 86143444, så hjælper vi dig med at finde en tid.

11

25%-50% PÅ FARVE & REFLEKSER

Vores junior stylist Jeanette tilbyder farve og refleksbehandlinger til reducerede priser.

Jeanette tilbyder nu farvebehandlinger til 25% rabat og refleksbehandlinger til 50% rabat.

Book din tid her eller ring i salonen på tlf. 86143444, så hjælper vi dig med at finde en tid.

8

30% PÅ PERMANENT

Hos vores top junior stylister kan du spare 30 % på permanent uden klip.

Rabatten gælder KUN ved behandlinger uden klip og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Book her eller ring på 8614 3444.

Emballage cashback Frisør Træholt

15% EMBALLAGE CASHBACK

Ifm. vi for et par år siden indførte konceptet “clean beauty”, hvor vi tænker bæredygtighed ind i alt hvad vi gør, har vi indført emballage cashback i salonen. Emballage cashback betyder at du kan komme forbi salonen med din tomme emballage og få 15% på dit genkøb. Vi sørger for at din tomme emballage bliver destrueret på korrekt vis, så det kan genanvendes.

Tilbuddet gælder kun ved indlevering af et produkt købt hos Træholt og ifm. køb af et nyt produkt svarende til ca. samme værdi.

Før og efter

NYHED! UDGLATTENDE KERATINBEHANDLING

Nye udglattende keratinbehandlinger fra Jean Paul Myné. De første og bedste keratinbehandlinger på markedet, der sikrer sunde vilkår for frisøren, kunden og håret. Den ubestridte markedsleder inden for keratin-treatments. Systemet udglatter alt slags krøl, gendanner glans, reducerer volume og gør håret nemt at style og styre, selv i fugtigt vejr.

BOOK EN TID TIL KONSULTATION
Din tilfredshed har altid været vores højeste prioritet. For at opnå dette, er det vigtigt med en grundig, professionel og præcis diagnose af håret – alt dette sker i selve konsultationen. Til at starte med, er du meget velkommen til at sende os et billede af dit hår og så kan vi vejlede dig i, hvilken treatment der passer bedst til dig, inden du kommer i salonen. Se priser her.

Nyheder og tilbud i Frisør Træholt

Hos Frisør Træholt stræber vi hver eneste dag efter at inspirere dig, til at blive den bedste udgave af dig selv. Derfor har vi løbende spændende nyheder og tiltag kørende i salonen, som vi håber vil give dig inspiration. Du kan løbende følge med her på siden, for at se hvilke tiltag og nyheder vi har lige nu. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores nyheder eller tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os her.

Frisør Træholt Webshop

I Frisør Træholt har vi også en separat webshop, som indeholder hele vores eksklusive produktsortiment. Søger du mere produktrelaterede tilbud og nyheder, så er denne webshop måske lige noget for dig og et besøg værd. På vores webshop har vi løbende mange gode rabatter på produkter. Da webshoppen kører separat fra salonerne er der også engang imellem nogle rabatter på produkter, som vi ikke har i salonerne. Du finder vores webshop med alle vores lækre produkter her

Frisør Træholt
Online booking