Job i frisør træholt

Kunne du tænke dig at blive en del af vores fantastiske team?

Søger du et job som frisør og brænder du for at blive en del af familien i Frisør Træholt? Føler du at du kan bidrage med noget til vores professionelle og servicemindede team, så er vi altid interesserede og åbne for at høre fra dig.

I Frisør Træholt er vi altid i rivende udvikling. Vi brænder for at inspirere, skabe samt for at udvikle os. Dette gælder både vores dygtige personale, som tilbyder et bredt spektre af behandlinger indenfor frisørfaget, men også vores daglige rammer i salonerne som jævnligt bliver renoveret, omdekoreret og forbedret for altid at fremstå eksklusiv, lækker og inspirerende for både vores kunder og for vores personale.

Et job som frisør eller elev

På baggrund af at være en virksomhed i rivende udvikling, søger vi løbende nye kollegaer til vores familie i Frisør Træholt – herunder både job som frisør og elev. Herunder kan du se vores opslåede ledige stillinger. Finder du ikke lige den stilling, som du søger, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på info@traeholt.com eller møde personligt op i en af vores saloner med en ansøgning. Vi forbeholder os retten til at gemme alle ansøgninger i vores database, til når vi på et senere tidspunkt har et ledigt job og får brug for nye frisører eller frisørelever.

LEDIGE STILLINGER:

• Dygtig frisør med den 4-årige frisøruddannelse til vores afdeling i Århus.

•  Dygtig frisør med den 4-årige frisøruddannelse til vores afdeling i Viby.

Du kan sende din ansøgning på mail her eller du kan kontakte os på en af følgende måder her.

Du kan læse meget mere om Frisør Træholt og se vores dejlige personale her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Online booking