Teamet i træholt

På denne side får du et indblik i teamet hos Frisør Træholt. Her kan du få sat ansigt på, hvem du kan forvente at møde når du træder ind af døren hos os. Ønsker du at vide mere om hver enkelt medarbejder kan du trykke på billedet og læse nærmere.

Vores dygtige personale arbejder på forskellige niveauer alt efter uddannelseserfaring og anciennitet hos Frisør Træholt. Vores frisører er delt op i to forskellige niveauer; top stylist og stylist. Ligeledes er vores elever delt op i to forskellige niveauer; top junior stylist og junior stylist. Du kan læse beskrivelsen af de forskellige niveauer nederst på denne side.

Xenia
Top stylist

Anne Frisør Træholt

Anne 
Top Stylist

Trine Frisør Træholt

Trine
Stylist

Michelle A.

Michelle A.
Stylist

Frederik træholt

Frederik
Stylist

Maja Træholt

Maja
Stylist

Sofie Frisør Træholt

Sofie
Stylist

Camilla Frisør Træholt

Camilla
Stylist
På orlov

Katrine
Top junior stylist

Kira Frisør Træholt

Kira
Top Junior stylist

Sara
Junior stylist

Michelle Frisør Træholt

Michelle T.
Bestyrer/Marketingansvarlig
På barsel

Christina Træholt

Christina
Indehaver

Stylistbetegnelser i Frisør Træholt

Top stylister er betegnelsen for frisører med minimum 5 års uddannelseserfaring og lang ansættelsesanciennitet hos Frisør Træholt.

Stylister er betegnelsen for frisører som enten for nylig er udlært fra den 4 årige frisøruddannelse eller frisører som for nylig er ankommet til Frisør Træholt.

Top junior stylister er betegnelsen for elever der er igang med deres 4 årige frisøruddannelse og befinder sig på 3 eller 4 år.

Junior stylister er betegnelsen for elever der er igang med deres 4 årige frisøruddannelse og befinder sig på 1 eller 2 år.

Gældende for både vores top junior stylister og vores junior stylister er at de bliver undervist og godkendt til behandlinger af vores top stylister og stylister. De tilbyder mellem 25-75% rabat, alt efter hvor langt de er i uddannelsen. Der er ikke reklamationsret på junior stylist behandlinger, med mindre der er tale om en fejlbehandling.

Online booking

På vores online booking kan du se betegnelsen ud fra navnet på hver enkelt frisør, ligesom du kan se priserne på behandlinger for den valgte frisør. Ønsker du at vide mere om vores frisører, priser eller om betegnelserne for de enkelte niveauer, er du velkommen til at kontakte os. Du finder vores online booking her.

Bliv en del af teamet

Ønsker du at blive en del af vores fantastiske team i Frisør Træholt? Du kan se og læse mere om ledige stillinger i vores saloner her. Du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Frisør Træholt
Online booking