Teamet i Frisør Træholt

På denne side får du et indblik i teamet hos Frisør Træholt. Her kan du få sat ansigt på, hvem du kan forvente at møde når du træder ind af døren hos os. Ønsker du at vide mere om hver enkelt medarbejder kan du trykke på billedet og læse nærmere.

Vores dygtige personale arbejder på forskellige niveauer alt efter uddannelseserfaring og anciennitet hos Frisør Træholt. Vores frisører er delt op i to forskellige niveauer; top stylist og stylist. Ligeledes er vores elever delt op i to forskellige niveauer; top junior stylist og junior stylist. Du kan læse beskrivelsen af de forskellige niveauer nederst på denne side.

Anne
Top stylist

Frederik træholt

Frederik
Stylist

Line Frisør Træholt

Line
Stylist

sally stylist frisør træholt

Sally
Stylist

Monique Frisør Træholt

Monique
Stylist

Louise stylist frisør træholt

Louise
Stylist

Jeanette
Top junior stylist

Christina Træholt

Christina
Indehaver

isabella frisør træholt

Isabella
Junior stylist

Signe Junior stylist Frisør Træholt

Signe
Junior stylist

Michelle Frisør Træholt

Michelle
Marketing

Uddannelse og stylistbetegnelser i Frisør Træholt

Alle frisører i Frisør Træholt har den 4-årige frisøruddannelse og er jævnligt på kursus i ind- og udland for at holde sig ajour med nye trends og teknikker i branchen. Vi prioriterer kurser, uddannelse og træning højt, da vi ønsker at inspirere og give dig den bedste service.

Vi ligger desuden vægt på at vejlede og rådgive dig i korrekt produktvalg. Det er vores klare overbevisning at både pleje- og stylingprodukter er med til at fuldføre den perfekte klipning samt vedligeholde den perfekte farve- eller kemibehandling, og ikke mindst er med til at klæde dig på til at genskabe den perfekte styling derhjemme.

I Frisør Træholt arbejder vi på forskellige niveauer som vi har givet forskellige betegnelser, baseret på uddannelse og erfaring. Læs mere om vores betegnelser herunder.

Top stylister er betegnelsen for frisører med minimum 5 års uddannelseserfaring og lang ansættelsesanciennitet hos Frisør Træholt.

Stylister er betegnelsen for frisører som enten for nylig er udlært fra den 4 årige frisøruddannelse eller frisører som for nylig er ankommet til Frisør Træholt.

Top junior stylister er betegnelsen for elever der er i gang med deres 4 årige frisøruddannelse og befinder sig på 3 eller 4 år.

Junior stylister er betegnelsen for elever der er i gang med deres 4 årige frisøruddannelse og befinder sig på 1 eller 2 år.

Gældende for både vores top junior stylister og vores junior stylister er at de bliver undervist og godkendt til behandlinger af vores top stylister og stylister. De tilbyder mellem 20-40% rabat, alt efter hvor langt de er i uddannelsen. Der er ikke reklamationsret på junior stylist behandlinger, med mindre der er tale om en fejlbehandling.

Online booking

På vores online booking kan du se betegnelsen ud fra navnet på hver enkelt frisør, ligesom du kan se priserne på behandlinger for den valgte frisør. Ønsker du at vide mere om vores frisører, priser eller om betegnelserne for de enkelte niveauer, er du velkommen til at kontakte os. Du finder vores online booking her.

Bliv en del af teamet

Ønsker du at blive en del af vores fantastiske team i Frisør Træholt? Du kan se og læse mere om ledige stillinger i vores saloner her. Du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Online booking