Spa- og kurbehandling i Frisør Træholt i Aarhus

Med en af vores mange kurbehandlinger kan du opnå et smukt og velplejet hår i Århus

Opnå et sundt, smukt og velplejet hår med en kurbehandling i Træholt i Århus. Herunder kan du læse om de forskellige spa- og kurbehandlinger, som vi tilbyder i Frisør Træholt. Vi tilbyder en spa- eller kurbehandling i Århus til ethvert hår og behov, og vi tilbyder behandlinger fra forskellige brands, så der er noget til dig uanset om du er til det hårpleje der er naturbaseret, svanemærket eller noget helt tredje. Udover spa- og kurbehandlinger tilbyder vi selvfølgelig også et bredt udvalg af frisørbehandlinger, som du kan læse mere om her.

Kérastase Fusio Dose spabehandling

kurbehandling i Århus

Kérastase Fusio Dose spabehandling er en yderst effektiv kurbehandling, som vi, med vores ekspertise, skræddersyer efter lige netop dine ønsker og dit hårs behov. Denne Fusio Dose behandling er en tokomponent kurbehandling, som arbejder i forskellige lag i håret. Vi kan kombinere den på et hav af måder for at give dig det mest optimale resultat – uanset om det er pleje, glans, tekstur, genopbyggelse mv. du ønsker. Denne spabehandling inkluderer hovedbundsmassage og tid til at slappe af med et varmt håndklæde.

Denne behandling tilbydes som tillægsbehandling i forbindelse med en anden behandling som fx. farve eller klip. Ønsker du denne Fusio Dose spabehandling alene, skal du booke den med behandlingen “vask/føn”.

Pris ifm. anden behandling 200,-.

Philip Martin’s spabehandling

Philip Martin’s er et naturbaseret brand, som producerer hårprodukter uden nogen form for kunstige tilsætningsstoffer såsom parfume, parabener, silikone, sulfater, farvestoffer mv.

Behandlingen er til dig der ønsker en naturlig, skånsom og effektiv kurbehandling, som er skræddersyet til lige netop dig. Alle kan booke tid til denne behandling – kvinder, mænd og børn/teenagere. Vi skræddersyer behandlingen så den passer til dit hårs behov og dine ønsker. Behandlingen inkluderer hovedbundsmassage og tid til at slappe af med et varmt håndklæde.

Behandlingen tilbydes som tillægsbehandling ifm. en anden behandling som fx. farve eller klip. Ønsker du denne spabehandling alene, skal du booke den med behandlingen “vask/føn”.

Pris ifm. anden behandling 200,-.

Kérastase Chronologiste spabehandling

Kérastase Chronologiste spabehandling er til dig der ønsker at forkæle dit hår med den ultimative luksus håroplevelse. Den garanterer dig et smukt og lækkert resultat, samtidig med at velværen er i top. Chronologiste er til alle hårtyper og arbejder på både hår og hovedbund. Den er baseret på en banebrydende teknologi, som virker anti-aging, anti-inflammatorisk og beroligende på hovedbunden. Den fremmer en sund hovedbund samt et smukt, glansfuldt og velplejet hår. Denne spabehandling inkluderer hovedbundsmassage og tid til at slappe af med et varmt håndklæde.

Behandlingen tilbydes som tillægsbehandling ifm. en anden behandling som fx. farve eller klip. Ønsker du denne spabehandling alene, skal du booke den med behandlingen “vask/føn”.

Pris ifm. anden behandling 245,-.

Kérastase Extentioniste spabehandling

Kérastase Extentioniste spabehandling er til dig der har slidt og ødelagt hår, og ønsker at give dit hår det bedste! Med denne spabehandling får du en luksuriøst oplevelse, som garanterer dig et effektivt og smukt resultat. Extentioniste arbejder på både hår og hovedbund. Den stimulerer hårsækkene så du, med den rette hjemmepleje, får optimal hårvækst, samt genopbygger og styrker længderne. Denne spabehandling inkluderer hovedbundsmassage og tid til at slappe af med et varmt håndklæde.

Behandlingen tilbydes som tillægsbehandling ifm. en anden behandling som fx. farve eller klip. Ønsker du denne spabehandling alene, skal du booke den med behandlingen “vask/føn”.

Pris ifm. anden behandling 245,-.

Instant kurbehandling

Vi tilbyder forskellige instant treatments. Fælles for alle instant treatments er, at det er kurbehandlinger som virker øjeblikkeligt og som ikke kræver trækketid i håret. Vi tilbyder instant treatments til både hår og hovedbund, og udvælger, ud fra dine ønsker, den rette instant treatment til dine ønsker og behov.

Af instant treatment kan du vælge imellem scrubs fra Kérastase og Philip Martin’s, som effektivt eksfolierer og renser hovedbunden i dybden for fedt, dødehudceller, stylingsprodukter mv. Disse scrubs beroliger hovedbunden og giver et sundt, rent og luftigt hår. Du kan også vælge hovedbundskur fra Davines, som er en kølende kurbehandling der skaber balance i hovedbunden eller kur til længderne fra Shu Uemura, som er en plejende, glansgivende og let hårkur der kan bruges af alle hårtyper med længde på håret.

Behandlingen tilbydes som tillægsbehandling ifm. en anden behandling som fx. farve eller klip. Ønsker du denne behandling alene, skal du booke den med behandlingen “vask/føn”.

Pris ifm. anden behandling 125,-.

Kérastase K-Water

K-Water er den første overfladebehandlende lamellar-behandling fra Kérastase, som gør underværker for dit hår. Den giver øjeblikkeligt intens glans, gør håret let og luftigt samt mindsker føntørringstiden. Ved at udglatte fibrenes overflade, gøres håret ekstremt reflekterende og får masser af glans. K-Water reparerer øjeblikkeligt håret, fjerner ujævnheder på overfladen og efterlader håret luftigt og utrolig blødt at røre ved.

Intelligente og plejende ingredienser fastgøre sig kun til områder, der har brug for pleje, så håret på ingen måder føles tungt. K-Water behandlingen gør håret markant nemmere at børste efter blot én påføring samt modvirker, at håret knækker og skades.

Behandlingen tilbydes som tillægsbehandling ifm. en anden behandling som fx. farve eller klip. Ønsker du denne K-Water behandling alene, skal du booke den sammen med behandlingen “vask/føn”.

Pris ifm. anden behandling 125,-.

IngrediTreat instant kurbehandling

IngrediTreat er vores instant treatment fra Ingredien. Ingredien er et brand, der producerer hårprodukter med omtanke for dig og miljøet. Alle Ingredien produkter vi forhandler i salonen er parfumefri og indeholder under ingen omstændigheder nogen former for phtalater, parabener, allergifremkaldende konserveringsmidler, mineralske olier, paraffin, paraffinolier, silikoneolier, vaseline eller lignende petrokemiske ingredienser, hvilket også er nogle af grundene til at produkterne vi forhandler er Svanemærket.

Denne IngrediTreat instant kur er til dig der ønsker en skånsom kurbehandling, som vi, på baggrund af vores ekspertise, skæddersyer efter dine ønsker og dit hårs behov. IngrediTreat kan skæddersys og tilpasses ethvert hår.

Behandlingen tilbydes som tillægsbehandling ifm. en anden behandling som fx. farve eller klip. Ønsker du denne behandling alene, skal du booke den med behandlingen “vask/føn”.

Pris ifm. anden behandling 125,-.

Tid til dig der elsker massage

kurbehandling i Århus

Hovedbundsmassage er både afslappende og beroligende og giver fornyet energi i hverdagen. Med denne behandling “tid til dig der elsker massage” får du en 45-minutters velvære kurbehandling i Århus til en særpris, samtidig med at dit hår bliver forkælet og bliver plejet.

Behandlingen tilbydes kun hos vores junior stylister i salonen. Behandlingen varer 45 minutter og inkluderer både hårvask, plejende hårmaske som vi tilpasser til netop dine ønsker og dit hårs behov, hovedbundsmassage, tid til at slappe af med et varmt håndklæde samt føntørring.

Alle kan booke denne behandling – kvinder, mænd og børn/teenagere. Vi tilbyder hårmasker fra flere forskellige brands, som hver især står for noget forskelligt. Vi finder den hårmaske som passer til dit hår og dine ønsker og krav til brand. Behandlingen tilbydes som en enkeltstående behandling og kan ikke bookes som en tillægsbehandling i forbindelse med andre behandlinger.

Pris for “tid til dig der elsker massage” 245,-.

ADDMINO hair reborn spabehandling

Metal DX kurbehandling i Århus

Metal DX er en professionel og revolutionerende behandling, som ikke kan sammenlignes med andre hårkure eller salonbehandlinger. Metal DX fjerner og neutraliserer ophobninger af metal, såsom kobber i håret. Behandlingen kvalitetssikrer din farvebehandling og modvirker at dit hår knækker. Metal DX sikrer et smukkere farveresultat samt hårkvalitet ved op til 87% mindre risiko for at dit hår knækker*. Dine muligheder øges derfor ved kemiske behandlinger, hvis du har slidt og skadet hår.

Metal DX behandlingen tilbydes som tillægsbehandling ifm. en kemibehandling(farve-, refleks-, balayagebehandling) og kan ikke bookes alene som en enkeltstående behandling.

Pris ifm. kemibehandling 300,-.
*Instrumentel test efter påføring af forbehandling + teknisk procedure + shampoo + maske.

ADDMINO hair reborn spabehandling

ADDMINO kurbehandling i Århus

Addmino Hair reborn system er en innovativ behandling, som beskytter og reparerer skader på håret, der stammer fra kemiske behandlinger, forurening eller skader fra varme redskaber.

Du får øjeblikkelig forebyggelse, beskyttelse og reparation med ADDMINO-18. Vi bruger Hair reborn Elixir, som beskytter dit hår inden alle farvebehandlinger, og plejer det efterfølgende med Hair reborn mask og Hair reborn leave-in.

Behandlingen tilbydes som tillægsbehandling i forbindelse med en kemibehandling (farve-, refleks-, balayage- og permanentbehandling) eller klipning.

Pris kr. 200,-.

Jean Paul Myné keratinbehandling

Jean Paul Myne keratinbehandling Frisør Træholt

Trænger dit hår til mere end en kurbehandling i Århus, så prøv vores keratinbehandling.

Jean Paul Myné keratinbehandlinger er professionelle, udglattende salonbehandlinger til dig der har udfordringer med krøl, krus eller frizzy hår.

Jean Paul Myné er opfinderen af moderne keratinbehandlinger og produkterne som benyttes til behandlingerne er udviklet udelukkende til professionelle saloner. Keratinbehandlingerne udglatter alt slags krøl, fjerner krus og frizz, gendanner glans og gør håret nemt at style og styre – selv i fugtigt vejr. Det vil sige at du ikke længere behøver at bruge tid på glattejern og du reducerer føntørringstiden betydeligt. Behandlingerne er uden formaldehyd, allergener og andre skadelige aldehyder og de er godkendt til grøn salon.

Jean Paul Myné keratinbehandlingerne findes i flere forskellige varianter, som hver især egner sig bedst til forskellige hårtyper og formål. Behandlingerne varierer desuden en del i behandlingstid og pris og det er derfor nødvendigt at du kommer ind i salonen til en konsultation inden vi kan reservere tid til keratinbehandling.

Pris fra kr. 1400,-.

Frisør Træholt
Online booking