Sara Frisør Træholt

Sara

Top stylist – Aarhus

Frisør, make-up artist og mor til 2 fantastiske drenge.

Jeg blev udlært tilbage i 2012 og har lige siden da arbejdet som frisør og make-up artist i både Danmark og USA. I 2014 blev jeg en del af Frisør Træholt, hvor jeg har haft æren og glæden ved at hjælpe utallige kunder med at finde deres nye look. Jeg kan hjælpe dig, hvad end vi taler om helt traditionelle klipninger, farvninger og make-up eller hvis du skal bruge en frisør og make-up artist til små og store begivenheder som bryllupper, konfirmationer og store events.

Det der inspirerer mig er udfordringen i at tage mine kunders forskelligheder og finde frem til det look der bedst fremhæver deres helt unikke skønhed og personlighed. Jeg finder stor glæde ved transformationen og jagten på den perfekte eksekvering. Der er intet bedre end en perfekt udformet pagenakke.

Mit fokus er at se på personen som helhed, ikke blot håret isoleret. Jeg kan hjælpe dig med en klipning men jeg er også specialiseret og erfaren i håropsætninger og make-up, således at et besøg hos mig kan give dig hele dit nye look på en gang.

Online booking