Frisør salon i Aarhus S – Viby

I Frisør Træholt i Århus får du god service og et fagligt kompetent stykke arbejde, i hyggelige og eksklusive rammer

Er du på udkig efter en dygtig frisør i Århus? Frisør Træholt er professionelisme og kvalitet i højsædet. Vi søger altid at være med på de seneste trends – både når det gælder klip, farve og diverse andre frisørbehandlinger. Vi gør meget ud af at sende vores frisører på kurser og efteruddannelse i ind- og udland. Som frisør i Århus er Frisør Træholt unik.

Vores slogan er ”why settle for less!”

Med lækre og helt nyrenoverede lokaler, har vi skabt lyse, moderne og rolige omgivelser i vores salon i Viby i det sydlige Århus. Vores salon fik en totalrenovering i juli 2021 for at blive større og for at skabe mere plads til både dig som kunde og et bedre arbejdsmiljø for os. Vores salon består af to etager, hvor stueetagen huser vores frisørsalon og vores store, lyse og rummelige kælder huser vores mere rolige velværerum til både at lave bryn, vipper og make-up samt til særlige begivenheder som fest og bryllupper, hvor vi ønsker mere ro til at fordybe os i opsætninger og give dig en mere rolig oplevelse.

Dét kombineres med vores high-end frisør ekspertise indenfor klipning, hårpleje og faglig vejledning om produkter – derfor tillader vi os at kalde Frisør Træholt i Viby, for en anderledes frisørsalon.

Vores fokus og førsteprioritet er altid at du er i gode og kompetente hænder og at du får oplevelsen af et frirum til afslapning og velvære når du besøger os i Frisør Træholt.

Placering

Salonen er placeret i hjertet af Viby (Viby midtpunkt) i det sydlige Århus, hvor det er nemt at komme til med diverse transportmidler. Se placeringen på kort her.

Åbningstider

Man – Fre: 09.00 – 19.00
Lørdag: 08.00 – 17.00
Søndag: LUKKET

Afbudspolitik

Vi har forståelse for, at dine planer kan blive ændret. Hvis du ikke kan komme til den aftalte tid, skal du melde afbud senest 3 timer før den aftalte tid. Dette kan ske via telefonisk henvendelse i salonen eller via onlinebooking. Vi modtager ikke afbud på hverken mail, sms, Facebook eller Instagram. Modtager vi ikke dit afbud rettidigt, opkræver Frisør Træholt et udeblivelseshonorar på 50% af behandlingsprisen.

Uddannede frisører

Alle frisører i Frisør Træholt har den 4-årige frisøruddannelse. Vi er jævnligt på kursus i ind- og udland for at holde sig ajour med nye trends og teknikker i branchen. Vi prioriterer kurser, uddannelse og træning højt, da vi ønsker at inspirere og give dig den bedste service.

Vi ligger desuden vægt på at vejlede og rådgive dig i korrekt produktvalg. Det er vores klare overbevisning at både pleje- og stylingprodukter er med til at fuldføre den perfekte klipning, og ikke mindst er med til at klæde dig på til at genskabe den perfekte styling derhjemme.

Stylistbetegnelser i Frisør Træholt i Århus

I Frisør Træholt arbejder vi på forskellige niveauer. Baseret på uddannelse og erfaring har vi givet dem forskellige betegnelser. Læs mere om vores betegnelser herunder.

  • Top stylister er betegnelsen for frisører med minimum 5 års uddannelseserfaring og lang ansættelsesanciennitet hos Frisør Træholt.
  • Stylister er betegnelsen for frisører som enten for nylig er udlært fra den 4 årige frisøruddannelse eller frisører som for nylig er ankommet til Frisør Træholt.
  • Top junior stylister er betegnelsen for elever der er i gang med deres 4 årige frisøruddannelse og befinder sig på 3 eller 4 år.
  • Junior stylister er betegnelsen for elever der er i gang med deres 4 årige frisøruddannelse og befinder sig på 1 eller 2 år.

Gældende for både vores top junior stylister og vores junior stylister er at de bliver undervist og godkendt til behandlinger af vores stylister. De tilbyder mellem 25-50% rabat, alt efter hvor langt de er i uddannelsen. Der er ikke reklamationsret på junior stylist behandlinger, med mindre der er tale om en fejlbehandling.

Frisør Træholt
Online booking