Personale i træholt

På denne side får du et indblik i vores personale hos Frisør Træholt. På denne måde kan du få sat ansigt på, hvem du kan forvente at møde når du træder ind af døren hos os. Vores dygtige personale indenfor frisørfaget arbejder på forskellige niveauer alt efter uddannelseserfaring og anciennitet hos Frisør Træholt. Vores frisører er delt op i to forskellige niveauer; top stylist og stylist. Ligeledes er vores elever delt op i to forskellige niveauer; top junior stylist og junior stylist. Du kan læse beskrivelsen af de forskellige niveauer nederst på denne side.

Hanne
Top stylist
Viby

Carina
Top stylist
Viby

Fie 
Stylist
Viby J

Sofie
Junior stylist
Viby

Jacqueline
Junior stylist
Viby

Mikkel
Junior stylist
Viby J

Sarah
Top stylist
Århus
På barsel – tilbage 2/12/19

Andrea
Top stylist
Århus

Sara
Top stylist
Århus

Anne 
Top Stylist
Århus

Cecilie S
Stylist
Århus

Camilla
Top junior stylist
Århus

Cecilie K
Junior stylist
Århus

Kira
Junior stylist
Århus

Top stylister er betegnelsen for frisører med minimum 5 års uddannelseserfaring og lang ansættelsesanciennitet hos Frisør Træholt.

Stylister er betegnelsen for frisører som enten for nylig er blevet udlært fra den 4 årige frisøruddannelse eller frisører som for nylig er ankommet til Frisør Træholt. Stylister skal have minimum 5 års uddannelseserfaring før de overgår til top stylister hos Frisør Træholt.

Top junior stylister er betegnelsen for elever der er igang med deres 4 årige frisøruddannelse og befinder sig på 3 eller 4 år.

Junior stylister er betegnelsen for elever der er igang med deres 4 årige frisøruddannelse og befinder sig på 1 eller 2 år.

Gældende for både vores top junior stylister og vores junior stylister er at de bliver undervist og godkendt til behandlinger af vores top stylister og stylister. De tilbyder mellem 25-75% rabat, alt efter hvor langt de er i uddannelsen. Der er ikke reklamationsret på junior stylist behandlinger, med mindre der er tale om en fejlbandling.

Online booking

På vores online booking kan du se betegnelsen ud fra navnet på hver enkelt frisør, ligesom du kan se priserne på behandlinger for den valgte frisør. Ønsker du at vide mere om vores frisører, priser eller betegnelserne for de enkelte niveauer, er du velkommen til at kontakte os.

Online booking