Permanent i Aarhus

Søger du en frisør der laver permanent i Aarhus? I Træholt tilbyder vi permanent krøl i flere forskellige størrelser og variationer. Kom forbi salonen og lad os hjælpe dig med at få smukke krøller.

Hvad er permanent?

Permanent er for mange noget der hører 80’erne til. Men permanent har fået en kæmpe revolution og er de seneste år blevet super trendy for både mænd og kvinder – unge som gamle.

Permanent har gennemgået en betydelig ændring gennem de seneste årtier, og er gået fra at være små poptrækkerkrøller til at spænde bredt indenfor krøl. Selve behandlingen og produkterne hertil har også gennemgået en kæmpe udvikling, og det er nu muligt at skabe smukke, permanente krøller uden at skade håret så ekstremt som tidligere.

Permanent er for dig der ønsker krøller, bølger, fald eller blot mere struktur i håret. Permanente krøller ser altså ikke ud på en bestemt måde. Uanset om du drømmer om tætte proptrækkerkrøller, elegante slangekrøller eller et mere bølget krøl i håret, så kan vi, i de fleste tilfælde, skabe disse. Permanente krøller kan dog ikke sammenlignes med udseendet på krøller der er lavet med et krølle-/glattejern.

Holdbarhed

Permanent er en behandling som skaber varige krøller i dit hår. Holdbarheden på permanente krøller varierer afhængig af hårets kvalitet. I de fleste tilfælde holder de permanent krøller indtil håret vokser ud på ny – dog med mindre spændstighed over tid og i andre tilfælde kan de permanente krøller have en kortere holdbarhed.

Prisen og varigheden på permanente krøller varierer tilmed afhængigt af længden og mængden af hår. Du kan se varighed og priser på vores online booking eller på vores prisliste her.

permanent århus
Skærmbillede 2022-12-06 141408

Inden og efter permanent

Da resultatet og holdbarheden på permanente krøller varierer afhængigt af hårets kvalitet, tilbyder vi altid en gratis konsultation i salonen. Til konsultationen kan du fortælle os hvad du ønsker, og vi kan få lov til at se og mærke kvaliteten på dit hår. På den måde kan vi vurdere om vi kan opfylde dine ønsker og rådgive dig om efterpleje. Hvis ikke du ønsker at komme ind til en gratis konsultation, tager vi dialogen inden behandlingens start.

Gældende for alle der får lavet permanent er, at du ikke må vaske dit hår minimum 48 timer. efter behandlingen er udført, for at sikre mest optimale holdbarhed.

Permanent i Aarhus
Online booking