Om Frisør Træholt

Professionel frisør siden år 1991

LEVER OG ÅNDER FOR AT SKABE SMUKT HÅR

Der er mange ting at nævne om Frisør Træholt. Først og fremmest har vi siden år 1991 levet og åndet for at skabe smukt hår og for at give dig en oplevelse udover det sædvanlige.

Frisør Træholt består af en professionel frisørsalon i Århus Syd. Vores fornemmeste opgave i salonen er at imødekomme dig, når du træder ind ad døren. Vi har altid dig og dine ønsker i fokus. Vi sætter en ære i at yde en personlig, professionel og nærværende service, så du kan få et pusterum fra hverdagens stress og jag.

For os er det vigtigt at du er tilfreds og glad, når du forlader salonen. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk. Alle vores frisører i Frisør Træholt har den 4-årige frisøruddannelse og bliver løbende videreuddannet på kurser i ind- og udland. De mange kurser er til for at vi hele tiden at være up to date. Både når det gælder tendenser, stilarter, nye teknikker og de seneste innovative teknologier. Dette er med til at skabe et miljø, hvor vores frisører altid er på hjemmebane. Både når det gælder nutidige og spændende frisurer og farver. Samtidig er de altid klædt på til udfordringer og kreative idéer, som vi omsætter til gennemtænkte klipninger og frisurer.

ORDNEDE FORHOLD

Når du sætter dig i stolen hos Frisør Træholt er du grundet vores uddannelse, erfaring og serviceniveau altid i sikre hænder. Derfor er vi også med i ordningen Rigtig Frisør som stiller garanti for ordnede forhold for både dig som kunde og for vores personale. Vi er organiserede og er medlem af overenskomsten dofk.

FORANDRING FRYDER

Ligesom vi konstant udvikler vores team fagligt og personligt, tilstræber vi også at have en behagelig atmosfære i et eksklusivt miljø og i eksklusive og behagelige rammer der til stadighed ændrer form og design.

Vi åbnede den første Frisør Træholt salon i år 1991, på første sal, i det dengang nybyggede Storcenter Nord. Siden vi åbnede vores første salon, har vi med jævne mellemrum forandret oplevelsen af, hvordan et besøg hos os er i form af udseendet på vores salon. Det samme gælder for rammerne i salonen på Viby Torv, som vi åbnede i år 1996.

I sommeren 2021 tog vi beslutningen, efter mange års overvejelser, at lægge salonerne sammen, i vores afdeling i Viby. Derfor gennem renoverede vi endnu engang salonen i Viby, rev en del vægge ned og skabte en nyrenoveret, moderne og større salon i to plan.

I Frisør Træholt er alle velkommen. Vi betjener begge køn og alle aldre fra 3 år og op. Vores frisørsalon er handicapvenlig med lift/sleske, som vi ligger ud over det ene trappetrin vi har i salonen i Viby.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i Frisør Træholt.

Online booking