Om Frisør Træholt

Professionel frisør siden år 1991

Lever og ånder for at skabe smukt hår

Hos Frisør Træholt har vi siden år 1991 levet og åndet for at skabe smukt hår og for at give dig en oplevelse udover det sædvanlige.

Frisør Træholt består af to professionelle frisørsaloner. Begge frisørsaloner er beliggende i Århus. Vores fornemmeste opgave i salonerne er at imødekomme dig, når du træder ind ad døren. Vi har altid dig og dine ønsker i fokus. Vi sætter en ære i at yde en personlig, professionel og nærværende service, så du kan få et pusterum fra hverdagens stress og jag.

For os er det vigtigt at du er tilfreds og glad, når du forlader salonen. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk. Alle vores frisører i Frisør Træholt har den 4-årige frisøruddannelse og bliver løbende videreuddannet på kurser i ind- og udland. De mange kurser er til for hele tiden at være up to date. Både på tendenser, stilarter, nye teknikker og de seneste innovative teknologier. Dette er med til at skabe et miljø, hvor vores frisører altid er på hjemmebane. Både når det gælder nutidige og spændende frisurer og farver. Samtidig er de altid klædt på til udfordringer og kreative idéer, som vi omsætter til gennemtænkte klipninger og frisurer.

Ordnede forhold

Når du sætter dig i stolen hos Frisør Træholt er du grundet vores uddannelse, erfaring og serviceniveau altid i sikre hænder. Derfor er vi også med i ordningen Rigtig Frisør som stiller garanti for ordnede forhold for både dig som kunde og for vores personale. Vi er organiserede og er medlem af overenskomsten dofk.

Forandring fryder

Ligesom vi konstant udvikler vores team, tilstræber vi også at have en behagelig atmosfære i et eksklusivt miljø der til stadighed ændrer form og design.

Vi åbnede den første Frisør Træholt salon i år 1991, på første sal, i det dengang nybyggede Storcenter Nord. Siden vi åbnede vores første salon, har vi med jævne mellemrum forandret oplevelsen af, hvordan et besøg hos os er. Det samme gælder for salonen på Viby Torv, som vi åbnede i år 1996.

Begge saloner er indrettet ud fra samme stilprincipper, men adskiller sig fra hinanden på en rækker punkter. Du kan læse mere om salonerne her.

Med en Frisør Træholt i Århus nord og en Frisør Træholt i Århus syd dækker vi i dag geografisk bredt i Århus. Vi betjener begge køn og alle aldre fra 3 år og op. Begge vores frisør saloner er tilmed handicapvenlige med elevator i salonen i Storcenter Nord og lift i salonen i Viby.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i Frisør Træholt.

Rgitig frisør

dofk

Online booking