Om frisør træholt

Hvad forventer du når du træder indenfor hos en frisør?

Det kan være et vanskeligt spørgsmål at besvare for dig, da der er lige så mange forventninger og behov, som der er frisurer og personer.

Hos Frisør Træholt er vores fornemmeste opgave at imødekomme dig, når du træder ind ad døren. Vi skal kunne håndtere dine efterspørgsler og behov, og vi skal være i stand til at sætte ord og frisurer på, hvad du tænker og ønsker. En god frisør skal kunne sætte sig i kundens sted, og dette skal være udgangspunktet for en optimal betjening og service.

For hele tiden at være up to date på tendenser, stilarter, nye teknikker og de seneste innovative teknologier, bliver vores brede stab af frisører løbende videreuddannet på kurser i ind- og udland.
På den måde bliver der konstant bygget videre på deres 4-årige uddannelse, der er fælles base for alle vores frisører.

Det er med til at skabe et miljø, hvor vores frisører er på hjemmebane med nutidige og spændende frisurer og samtidigt er klædt på til udfordringer og kreative idéer, som vi omsætter til gennemtænkte klipninger og frisurer.

Ligesom vi udvikler vores team, tilstræber vi at have en behagelig atmosfære i et miljø der til stadighed ændrer form og design. Siden vi åbnede vores første salon i 1991, på første sal, i det dengang nybyggede Storcenter Nord, har vi med jævne mellemrum forandret oplevelsen af et besøg hos Frisør Træholt. Det samme gælder for salonen på Viby Midtpunkt der åbnede i 1996. Med de to saloner dækker vi i dag geografisk bredt i Aarhus og vi betjener begge køn i alle aldre.

Vores to saloner er indrettet ud fra samme stilprincipper, men adskiller sig fra hinanden på en række punkter.

Produktvejledning i frisørsalonerne

I begge vores frisørsaloner har vi et bredt luksuriøst produktsortiment, som vores frisører står klar til at give dig vejledning og rådgivning i.

Vi arbejder tæt sammen med nogle af de bedste produktleverandører indenfor frisørbranchen, så vores produktportefølje tilbyder dig en bred vifte af kvalitetsprodukter, som kun findes i en professionel salon.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i en af vores saloner.

Online booking