ENDELIG ER DEN LANDET I SALONEN – DEN LÆNGE VENTEDE METAL DX BEHANDLING FRA L’ORÉAL!

Metal DX

Metal DX er en ny, professionel og revolutionerende behandling, som ikke kan sammenlignes med andre salonbehandlinger eller hårkure på markedet. MetalDX giver dig større muligheder og bedre resultater ved kemibehandlinger, ved at fjerne og neutralisere ophobninger af metal i håret, såsom kobber.

MetalDX behandlingen kvalitetssikrer din farvebehandling og modvirker at dit hår knækker. Metal DX sikrer dig et smukkere farveresultat og sikrer dig ikke mindst en betydelig bedre hårkvalitet ved op til 87% mindre risiko for at dit hår knækker*. Det er derfor den oplagte mulighed for dig der ønsker et langt og sundt hår, men samtidig ønsker at farve det. Dine muligheder øges også ikke mindst betydeligt ved kemiske behandlinger, hvis du har et fint, slidt eller skadet hår.

Metal DX i Frisør Træholt

Metal DX behandlingen tilbydes i Frisør Træholt som en tillægsbehandling i forbindelse med en kemibehandling. Ved kemibehandling indgår farve, reflekser, babylights og balayage.

MetalDX kan dog ikke bookes i forbindelse med en permanent behandling (her anbefaler vi Smartbond for et sundere resultat). Behandlingen kan ikke bookes alene som en enkeltstående behandling. Pris for i forbindelse med en kemibehandling 300,-.

Du kan booke tid til din næste kemibehandling med MetalDX på tlf. 86143444 eller online på www.traeholt.com. Vi glæder os til at se dig i Frisør Træholt.

*Instrumentel test efter påføring af forbehandling + teknisk procedure + shampoo + maske.

Vedligehold resultatet derhjemme!

Når du har fået lavet en Metal DX behandling, er det en god ide at overveje hjemmeplejeprodukterne til at vedligeholde resultatet derhjemme. Dermed vedligeholder du det smukke resultat i længere tid, mindsker farven falmer og plejer håret optimalt.

Du finder hjemmeplejeprodukterne fra serien her.