Kosmetolog i Viby

Med vores kosmetolog i Viby får du velværebehandlinger til hele kroppen

Bryn og vipper

bryn og vipper

Velrettede og farvede bryn kan gøre en kæmpe forskel for dit ansigt. Med vores dygtige kosmetolog i Viby, finder vi sammen frem til den bedste form og farve til dine bryn, så brynene passer til dit ansigt. Udover bryn, er der hos Frisør Træholt også mulighed for at få farvet vipper. Farve af vipper er for dig, der ønsker et naturligt look eller for dig med lyse vipper, som ønsker at slippe for mascaraen.

Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandling

Dr. Howard Murad, M.D, har med mere end 30 års forskning og behandling af mere end 50.000 patienter skabt en resultatorienteret hudplejeserie der med sine aktive ansigtsbehandlinger giver løsninger for enhver hudtype. Er du i tvivl om hvilken ansigtsbehandling du skal vælge hos vores kosmetolog i Viby, skal vi nok være behjælpelige med at skræddersy en behandling der matcher præcis din hudtype.

Hårfjerning

hårfjerning

Ønsker du at komme af med uønsket hårvækst? Hos Frisør Træholt i Viby kan vores kosmetolog hjælpe dig. Vi tilbyder professionel hårfjerning, i behagelige og rolige omgivelser. Vi benytter den traditionelle hårfjerningsmetode med voks, som sikrer dig en effektiv og hurtig hårfjerning. Vi benytter forskellige typer voks, tilpasset de forskellige hår- og hudtyper.

Vigtigt: Før du møder op til din behandling, bør du sikre dig, at dine hår er min. 5 mm. lange. På den måde opnås det bedste resultat.

Makeup

makeup

I begge vores Frisør Træholt afdelinger tilbyder vi flere forskellige makeupbehandlinger. Vi tilbyder både at lægge din fest makeup, din brudemakeup inkl. prøve makeup nogle dage forinden samt tilbyder dig makeupvejledning. Alle makeup behandlinger bliver udført med vores mineralske makeupmærke Youngblood.

Youngblood er et mild, men effektivt makeupmærke produceret af ingredienser af højeste kvalitet. Alle produkter fra Youngblood er uden parabener, parfume, talkum og mineralske olier.

Online booking