Kosmetolog i Viby

Med vores kosmetolog i Viby får du velværebehandlinger til hele kroppen

Bryn og vipper

bryn og vipper

Velrettede og farvede bryn kan gøre en kæmpe forskel for dit ansigt. Med vores dygtige kosmetolog i Viby, finder vi sammen frem til den bedste form og farve til dine bryn, så brynene passer til dit ansigt. Udover bryn, er der hos Frisør Træholt også mulighed for at få farvet vipper. Farve af vipper er for dig, der ønsker et naturligt look eller for dig med lyse vipper, som ønsker at slippe for mascaraen.

Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandling

Dr. Howard Murad, M.D, har med mere end 30 års forskning og behandling af mere end 50.000 patienter skabt en resultatorienteret hudplejeserie der med sine aktive ansigtsbehandlinger giver løsninger for enhver hudtype. Er du i tvivl om hvilken ansigtsbehandling du skal vælge hos vores kosmetolog i Viby, skal vi nok være behjælpelige med at skræddersy en behandling der matcher præcis din hudtype.

Hårfjerning

hårfjerning

Ønsker du at komme af med uønsket hårvækst? Hos Frisør Træholt i Viby kan vores kosmetolog hjælpe dig. Vi tilbyder professionel hårfjerning, i behagelige og rolige omgivelser. Vi benytter den traditionelle hårfjerningsmetode med voks, som sikrer dig en effektiv og hurtig hårfjerning. Vi benytter forskellige typer voks, tilpasset de forskellige hår- og hudtyper.

Vigtigt: Før du møder op til din behandling, bør du sikre dig, at dine hår er min. 5 mm. lange. På den måde opnås det bedste resultat.

Makeup

makeup

I begge vores Frisør Træholt afdelinger tilbyder vi flere forskellige makeupbehandlinger. Vi tilbyder både at lægge din fest makeup, din brudemakeup inkl. prøve makeup nogle dage forinden samt tilbyder dig makeupvejledning. Alle makeup behandlinger bliver udført med vores mineralske makeupmærke Youngblood.

Youngblood er et mild, men effektivt makeupmærke produceret af ingredienser af højeste kvalitet. Alle produkter fra Youngblood er uden parabener, parfume, talkum og mineralske olier.

Massage

Giv dig selv et åndehul i en travl hverdag. Massage er ikke alene godt for kroppen for at afhjælpe og modvirke skader, overanstrengelse og ømhed. Massage øger også blodgennemstrømningen og løser op for ophobede affaldsstoffer, så du får en mere fast og ensartet hud. Udover sine mange gavnlige effekter på kroppen, er massage også godt for sindet. Massage har en afstressende effekt og føre til bedre søvn og livskvalitet. I Frisør Træholt tilbyder vi både dybdegående muskelafspændingsmassage samt velværemassage. Behandlingen finder sted i rolige og behagelige omgivelser, med bløde lagner og tæpper og mulighed for varme i briksen. Behandlingsformen aftales ved konsultationen inden behandlingens begyndelse.

Vores kosmetolog i Viby tilbyder både helkropsmassage, som er 60 min. massage af hele kroppen samt tilbyder rygmassage, som er 30 min. massage af ryggen.

Manicure og pedicure

I Frisør Træholt i Viby tilbyder vi manicure og pedicure. Begge behandlinger kan vælges med og uden lak.

Vores hænder er vores visitkort udadtil. Velplejede og flotte hænder signalerer selvtillid og renhed samt giver et positivt førstehånds indtryk. Vores hænder er konstant udsatte og ældes hurtigere end resten af kroppen. Derfor er det vigtigt at vi passer på dem og giver dem kærlig behandling. I en manicure får du håndbad, klipning og tilfilning af negle, fjernelse af overskydende neglebånd, håndmassage samt afsluttende neglebåndsolie. Vores fødder bærer os ligeledes gennem livet, hvilket betyder at de hver dag udsættes for stor belastning. Dette kan føre til tør og hård hud samt trætte fødder. En fodbehandling er lig utrolig velvære og fødderne føles lette og bløde igen. I en pedicure får du fodbad, fjernelse af hård hud, tilretning af negle og neglebånd samt massage i plejende fodcreme.

Online booking