Kosmetolog i Århus & Viby

Vi udbyder kosmetolog behandlinger til hele kroppen

Behandlinger til bryn og vipper

Velrettede og farvede bryn kan gøre en kæmpe forskel for dit ansigt. Med vores dygtige kosmetologer i Aarhus, finder vi sammen frem til den bedste form og farve til dine bryn, så brynene passer til dit ansigt. Udover bryn, er der hos Frisør Træholt også mulighed for at få farvet vipper. Farve af vipper er for dig, der ønsker et naturligt look eller for dig med lyse vipper, som ønsker at slippe for mascaraen.

Ansigtsbehandlinger

Dr. Howard Murad, M.D, har med mere end 30 års forskning og behandling af mere end 50.000 patienter skabt en resultatorienteret hudplejeserie der med sine aktive ansigtsbehandlinger giver løsninger for enhver hudtype. Er du i tvivl om hvilken kosmetolog behandling du skal vælge, skal vi nok være behjælpelige med at skræddersy en behandling der matcher præcis din hudtype.

Sugaring og wax behandlinger

Ønsker du at komme af med uønsket hårvækst? Hos Frisør Træholt i Århus kan vores kosmetolog hjælpe dig. Vi tilbyder professionel hårfjerning, i behagelige omgivelser. Vi benytter to forskellige metoder. Den ene er traditionel hårfjerning med voks, som sikrer dig en effektiv og hurtig hårfjerning. Vi benytter forskellige typer voks, tilpasset de forskellige hår- og hudtyper. Den anden er Pandhy´s sugaring, som er skånsom hårfjerning med sukker, der reducerer det “traume” huden påføres under hårfjerning. Metoden er velegnet til at reducere forekomsten af indgroede hår og er på sigt hårvækstreducerende. Sukkerpastaen er 100% naturlig og er en blanding af sukker og vand. Sukkerpastaen indeholder ingen parfume, parabener eller andre tilsætningsstoffer. Det er hyperallergisk og kan benyttes af alle. Vigtigt: Før du møder op til behandling, bør du sikre dig, at hårene er min. 5 mm. På den måde opnås det bedste resultat.

Manicure og pedicure

I vores frisørsaloner i Aarhus tilbyder vi velvære kosmetolog behandlinger til både hænder og fødder. Vores hænder er vores visitkort udadtil. Velplejede og flotte hænder signalerer selvtillid og renhed samt giver et positivt førstehånds indtryk. Vores hænder er konstant udsatte og ældes hurtigere end resten af kroppen. Derfor er det vigtigt at vi passer på dem og giver dem kærlig behandling. I en manicure får du håndbad, klipning og tilfilning af negle, fjernelse af overskydende neglebånd, håndmassage samt afsluttende neglebåndsolie. Ligeledes bærer vore fødder os gennem livet, hvilket betyder at de hver dag udsættes for stor belastning. Dette kan føre til tør og hård hud samt trætte fødder. En fodbehandling er lig utrolig velvære og fødderne føles lette og bløde igen. I en pedicure får du fodbad, fjernelse af hård hud, tilretning af negle og neglebånd samt massage i plejende fodcreme. Både manicure og pedicure kan vælges med og uden lak.

Massagebehandlinger

Giv dig selv et åndehul i en travl hverdag. Massage er ikke alene godt for kroppen for at afhjælpe og modvirke skader, overanstrengelse og ømhed. Massage øger også blodgennemstrømningen og løser op for ophobede affaldsstoffer, så du får en mere fast og ensartet hud. Udover sine mange gavnlige effekter på kroppen, er massage også godt for sindet. Massage har en afstressende effekt og føre til bedre søvn og livskvalitet. I Frisør Træholt tilbyder vi både dybdegående muskelafspændingsmassage samt velværemassage. Behandlingen finder sted i rolige og behagelige omgivelser, med bløde lagner og tæpper og mulighed for varme i briksen. Behandlingsformen aftales ved konsultationen inden behandlingens begyndelse. Vores kosmetologer i Århus tilbyder både kropsmassage, som er 60 min. massage af hele kroppen samt rygmassage, som er 30 min. massage af ryggen.

Online booking