Keratinbehandling i Århus

I Frisør Træholt i Århus tilbyder vi de populære og anerkendte keratinbehandlinger fra Jean Paul Myné

Hvad er keratinbehandling?

En keratinbehandling hos Frisør Træholt i Århus er en professionel, udglattende salonbehandling til dig der har udfordringer med krøl, krus eller frizzy hår. I Frisør Træholt er vi uddannet i og forhandler det anerkendte Jean Paul Myné som er keratinbehandlinger af højeste teknologi.

Jean Paul Myné er opfinderen af moderne keratinbehandlinger og produkterne som benyttes til behandlingerne er udviklet udelukkende til professionelle saloner. Keratinbehandlingerne udglatter alt slags krøl, fjerner krus og frizz, gendanner glans og gør håret nemt at style og styre – selv i fugtigt vejr. Det vil sige at du ikke længere behøver at bruge tid på glattejern og du reducerer føntørringstiden betydeligt. Behandlingerne er uden formaldehyd, allergener og andre skadelige aldehyder og de er godkendt til grøn salon.

Jean Paul Myné keratinbehandlingerne findes i flere forskellige varianter, som hver især egner sig bedst til forskellige hårtyper og formål. Behandlingerne varierer desuden en del i behandlingstid og pris.

For at opnå det bedste resultat er det vigtigt med en grundig, professionel og præcis diagnose af håret. Derfor er det nødvendigt at du kommer til en konsultation i salonen inden vi kan reservere en tid til at du kan få lavet en keratinbehandling i Frisør Træholt i Århus.

Inden og efter keratinbehandling hos Træholt i Århus

Inden du kan få tid til en keratinbehandling i Frisør Træholt er det nødvendigt at komme ind i salonen i Århus til en konsultation. Til konsultationen snakker du med vores keratinspecialist Frederik, hvor du kan fortælle hvad dine ønsker til behandlingen er. På baggrund af dine ønsker, laver Frederik en håranalyse og vurderer hvilken en af vores keratinbehandlinger der vil passe bedst til dit hår, for at opnå det bedste resultat. I konsultationen vil Frederik oplyse prisen og behandlingstiden på den anbefalede keratinbehandling. Han vil i konsultationen også komme ind på hvad du skal gøre for at vedligeholde resultatet og komme ind på om der er nogle forbehold, som du skal tage inden og efter keratinbehandlingen.

Ved Keratin Gold behandlingen må at du ikke farve dit hår to uger før og to uger efter behandlingen bliver udført. Ved Infinity og Infinity Ice behandlingen må du ikke farve dit hår en uge før og en uge efter behandlingen bliver udført.

Ring i salonen i Århus på tlf. 86 14 34 44 for at bestille tid til konsultation til en keratinbehandling.

Adamantium keratinbehandling

Adamantium keratinbehandling er til dig der skal farves på samme tid i Frisør Træholt i Århus.

Adamantium er en kombination af styrkerne fra Jean Paul Myné’s store udvalg og udvikling af behandlinger over tid.

Adamantium keratinbehandlingen udglatter, disciplinerer, hydrere, nærer, regenerer og genopbygger håret, med en holdbarhed på op til 3 mdr. Den reducerer desuden din føntørringstid med 50%.

Et ”must-try”, men pas på, du kan blive afhængig af den her helt effektive og unikke behandling.

Gold keratinbehandling

Gold keratinbehandling var den første keratinbehandling på markedet, som sikrede sunde vilkår for både frisøren, gæsten og for håret. Behandlingen er stadig den ubestridte markedsleder inden for keratinbehandlinger.

Gold keratinbehandlingen udglatter alt slags krøl, gendanner glans, reducerer volume og gør håret nemt både at style og styre – selv i fugtigt vejr.

Med en minimal dampudvikling garanteres et uovertruffet resultat med en holdbarhed, som kun Gold keratinbehandlingen kan levere. Håret efterlades regenereret, sundt, glat og med en eksklusiv følelse.

Infinity keratinbehandling

Infinity keratinbehandlingen er en unik behandling der udglatter, disciplinerer og rekonstruerer alle hårtyper.

Takket være den patenterede teknologi Oxilamine technology@ bliver håret stærkere, sundere og efterlades med en uovertruffen shine, samtidig med det udglattes og både frizz og krus fjernes.

Produktet reparerer og genopfylder hårets struktur effektivt. Samtidig giver det et kontrolleret resultat efter gæstens ønske. Den specielle konsistens gør applikationen hurtig og nem og sikre højeste komfort.

Infinity Ice keratinbehandling

Infinity Ice er den første keratinbehandling der udglatter, disciplinerer og rekonstruerer blond og grå hår, uden at trække gyldent op – selv på høje varmegrader.

Takket være den patenterede teknologi Oxilamine technology@ bliver håret stærkere, sundere og efterlades med et uovertruffet shine samt krøl og fald udglattes og frizz og krus fjernes. Anti-yellow pigment gør denne behandling unik, da det tillader at man kan behandle selv det mest kolde platinfarvede hår uden risiko for at ændre på hårfarven eller skade håret.

Produktet reparerer og genopfylder hårets struktur effektivt, og giver et kontrolleret resultat uden farveændring.

Online booking