Håropsætning i Århus

I Frisør Træholt i Århus er vi specialister i håropsætning – både brudeopsætninger og festopsætninger

I Frisør Træholt er vi specialister i håropsætning i Århus. Vi tilbyder håropsætninger til enhver lejlighed. Vi har stylister og top stylister, som mestrer og er specialiseret indenfor festopsætning, brudeopsætning og diverse fletninger. Vi har desuden stylister og top stylister som mestrer og er specialiseret indenfor opsætninger hvis du er mere til en løs og casual opsætning eller styling.

En håropsætning i Frisør Træholt Århus – hvad end det er brudeopsætning, festopsætning eller styling, kan ikke bookes via vores online booking. Dette skyldes at det kræver en dialog forinden med frisøren som skal sætte håret og i de fleste tilfælde kræver det også, at du kommer ind i salonen til en konsultation inden dagen hvor opsætningen skal finde sted. For at bestille tid til en håropsætning i Frisør Træholt Århus skal du ringe til os i salonen på tlf. 86 14 34 44.

STYLING, FEST- OG HÅROPSÆTNING

håropsætning Århus

I Frisør Træholt er vi specialister indenfor diverse håropsætninger og styling af håret. Vi har både stylister der er specialiseret i avancerede opsætninger, fletninger, knolde, løse-, romantiske og casual opsætninger og stylinger samt stramme, renfriserede og mere klassiske opsætninger og stylinger.

Mulighederne er mange og en opsætning kan derfor variere meget fra person til person og afhængigt af hvilken begivenhed der er tale om. Prisen på en håropsætning kan derfor variere en del alt efter om du skal have lavet en let styling eller en mere avanceret opsætning.

Vi tilbyder en gratis konsultation forinden dagen hvor opsætningen skal laves, hvor vi tager en snak om hvad du har af ønsker og vurderer hvor lang tid vi skal bruge på det. Ud fra dette kan vi give dig en konkret pris. En opsætning kan ikke bookes online, da vi ønsker at snakke med dig først, så vi kan høre hvad du har af ønsker og på denne måde kan sætte dig ind til en af de stylister, som er skarp til lige netop dette og afsætte den korrekte tid.

Pris for opsætning 900,- i timen (du får oplyst konkret pris ved konsultation).

GLAMOUR TO GO – LET STYLING (ELEVBEHANDLING)

glamour to go

Vi tilbyder både Glamour to go exclusive 395,-, der inkluderer hårvask og føntørring samt Glamour to go basic 345,-, der er uden hårvask og føntørring. Vælger du Glamour to go basic – som er behandlingen uden hårvask, skal du komme med nyvasket og tørt hår. Vi anbefaler at du vasker håret dagen inden, for bedste holdbarhed på stylingen.

Glamour to go behandlingen inkluderer ikke en opsætning eller en mere avanceret styling. Ønsker du dette, skal du vælge vores almindelige håropsætning (se ovenover).

Glamour to go varer 30-45 min. og koster henholdsvis 345,- og 395,-.

BRUDEOPSÆTNING

brudeopsætning

Bryllup er for de fleste en af de største dage og begivenheder i vores liv! Derfor skal håret også sidde lige i skabet på denne store dag.

Hos Frisør Træholt er vi specialister i at skabe smukke brudeopsætninger. En brudeopsætning i Frisør Træholt inkluderer altid en gratis konsultation forinden den store dag, hvor du får tid hos den stylist, som skal sætte dit hår på dagen. Til konsultationen tager vi en god snak om hvilke ønsker du har til brudeopsætningen. Vi kigger på billeder – hvis du har set noget du godt kan lide, snakker om eventuelle hensyn der måtte være og accessories du ønsker at få i opsætningen mv.

Brudeopsætningen tager 120 min. på dagen – med mindre andet bliver aftalt med frisøren. Vi serverer champagne og chokolade som du nyde under behandlingen.

Pris for brudeopsætning 1800,- (120 min. opsætning + konsultation forinden).

Klik her og læs mere om vores brudeopsætninger hos Frisør Træholt og se eksempler på nogle af de brudeopsætninger, som vi har lavet i salonen.

ØNSKER DU AT FÅ LAVET BRUDEOPSÆTNING I HJEMMET ELLER PÅ EN ANDEN LOKATION?

Flere efterspørger at vi kommer ud og sætter hår og lægger makeup i forbindelse med bryllup. Dette vil vi meget gerne imødekomme hos Frisør Træholt, da vi ved at der ofte er mange ting, som skal gå op i en højere enhed og tiden nogle gange kan være knap. Vi tager ud til adresser i Århus og omegn mod et gebyr for kørsel og ekstra tidsforbrug. Kontakt os gerne i salonen på tlf. 86 14 34 44 hvis du ønsker at vi kommer ud og sætter dit hår eller lægger makeup.

Du kan se alle behandlinger vi tilbyder samt priser på vores prisliste her.

Frisør Træholt
Online booking