Håropsætning i Århus

I Frisør Træholt i Århus er vi specialister i håropsætning – både brudeopsætninger og festopsætninger.

I Frisør Træholt er vi specialister i håropsætning i Århus. Vi tilbyder håropsætninger til enhver lejlighed. Vi har stylister og top stylister, som mestrer og er specialiseret indenfor festopsætning, brudeopsætning og diverse fletninger. Vi har desuden stylister og top stylister som mestrer og er specialiseret indenfor opsætninger hvis du er mere til en løs og casual opsætning eller styling. Vores brudespecialister er: Xenia, Maja og Sara. Vores håropsætning- og stylingsspecialister er Trine, Camilla, Cecilie og Katrine.

En håropsætning i Frisør Træholt Århus – hvad end det er brudeopsætning, festopsætning eller styling, kan ikke bookes via vores online booking. Dette skyldes at det kræver en dialog forinden med frisøren som skal sætte håret og i de fleste tilfælde kræver det også, at du kommer ind i salonen til en konsultation inden dagen hvor opsætningen skal finde sted. For at bestille tid til en håropsætning i Frisør Træholt Århus skal du ringe til os i salonen på tlf. 86143444.

Styling, Fest- og håropsætning

håropsætning Århus

I Frisør Træholt er vi specialister indenfor diverse håropsætninger og styling af håret. Vi har både stylister der er specialiseret i avancerede opsætninger, diverse fletninger, knolde, løse-, romantiske og casual opsætninger og stylinger samt stramme, renfriserede og mere klassiske opsætninger og stylinger.

Mulighederne er mange og en opsætning kan derfor variere meget fra person til person og afhængigt af hvilken begivenhed der er tale om. Prisen på en håropsætning kan ligeledes variere en del alt efter om du skal have lavet en let styling, en avanceret opsætning, fletning eller noget helt fjerde.

Vi tilbyder altid en gratis konsultation forinden dagen hvor opsætningen skal laves, hvor vi tager en snak om hvad du har af ønsker og derudfra kan vurdere hvor lang tid vi skal bruge. Ud fra dette kan vi give dig en konkret pris på opsætningen.

En opsætning kan ikke bookes online, da vi ønsker at snakke med dig telefonisk, så vi kan høre hvad du har af ønsker og på denne måde sætte dig ind til en af de stylister, som er skarp til lige netop dette.

Pris for opsætning 800,- i timen (du får oplyst konkret pris ved konsultation).

Brudeopsætning

brudeopsætning

Bryllup er for de fleste en af de største dage og begivenheder i vores liv! Derfor skal håret også sidde lige i skabet på denne store dag.

Hos Frisør Træholt er vi specialister i at skabe smukke brudeopsætninger. En brudeopsætning i Frisør Træholt inkluderer altid en gratis konsultation forinden den store dag, hvor du får tid hos den stylist, som skal sætte dit hår på den store dag. Til konsultationen tager vi en god snak om hvilke ønsker du har til brudeopsætningen, kigger på billeder – hvis du har set noget du godt kan lide, snakker om eventuelle hensyn der måtte være og accessories du ønsker at få i opsætningen mv. Du står selv for at anskaffe de håraccessories, som du ønsker at få sat i din opsætning. Medbring meget gerne accessories til konsultationen, hvis du allerede har noget du ønsker at få i. Alternativt har vi et udvalg af smukke accessories, som vi kan vise dig til konsultationen.

Brudeopsætningen tager 120 min. på dagen – med mindre andet bliver aftalt med frisøren. Vi serverer selvfølgelig champagne og chokolade som du nyde under behandlingen.

Pris for brudeopsætning 1600,- (120 min. opsætning + konsultation forinden).

Er du i tvivl om noget eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at komme ind forbi os i salonen eller kontakte os på tlf. 86143444 eller på mail info@traeholt.com.

Ønsker du at få sat håret af os i hjemme eller på en anden lokation?

Flere efterspørger at vi kommer ud og sætter hår og lægger makeup i forbindelse med større begivenheder som bryllup. Dette vil vi meget gerne imødekomme hos Frisør Træholt, da vi ved at der ofte er mange ting, som skal gå op i en højere enhed og tiden nogle gange kan være knap. Vi tager ud til adresser i Århus og omegn mod et tillæg på 500,- for kørsel og ekstra tidsforbrug. Kontakt os gerne telefonisk hvis du ønsker at vi kommer ud og sætter dit hår eller lægger dit makeup.

Glamour to go – let styling (Elevbehandling)

glamour to go

Glamour to go er vores lette styling, som vores dygtige junior stylister tilbyder. Denne behandling inkluderer en let styling såsom at krølle håret og eventuelt samle håret i fronten med et spænde i nakken.

Vi tilbyder både Glamour to go exclusive 375,-, der inkluderer hårvask og føntørring samt Glamour to go basic 325,-, der er uden hårvask og føntørring. Vælger du Glamour to go basic – som er behandlingen uden hårvask, skal du komme med nyvasket og tørt hår. Vi anbefaler at du vasker håret dagen inden, for bedste holdbarhed på stylingen.

Glamour to go behandlingen inkluderer ikke en opsætning eller en mere avanceret styling. Ønsker du dette, skal du vælge vores almindelige håropsætning (se ovenover).

Glamour to go tilbydes af junior stylist Kira og Helena.

Glamour to go varer 30-45 min. og koster henholdsvis 325,- og 375,-.

Frisør Træholt
Online booking