Frisørbehandlinger i Aarhus & Viby

Vi udbyder et bredt udvalg af frisørbehandlinger

I Frisør Træholt tilbyder vi et bredt udvalg af frisørbehandlinger. Herunder kan du læse om vores behandlinger og booke tid til hver enkel behandling. Ønsker du mere information eller en specifik behandling, er du velkommen til at kontakte os.

Klipning

I Frisør Træholt tilbyder vi et bredt udvalg af klippebehandlinger. Vi klipper både damer og herrer samt børn fra 3 år og opefter. Alle vores frisører har den 4-årige frisør uddannelse og er jævnligt på kursus i ind- og udland, for at kunne holde sig opdateret med nye trends og teknikker i frisørbranchen, samt for altid at kunne imødekomme og inspirere vores kunder. Herudover lægger vi stor vægt på at vejlede og rådgive dig i korrekt produktvalg, da både pleje og stylingprodukter er med til at fuldføre den perfekte klipning.

Spabehandling

Vores spabehandlinger tilbydes i forbindelse med alle klipninger og farvebehandlinger. En spabehandling er en effektiv hårkurbehandling, der individuelt bliver tilpasset ud fra dine behov og ønsker samt vores profesionelle ekspertise. Vi benytter Kérastase højteknologiske Fusio-Dose salonkure som består af forskellige koncentrater og boostere, som kan blandes på kryds og tværs for at optimere alle typer hår. Under behandlingen vil du få en dyb, afslappende hovedbundsmassage og efterfølgende vejledning i plejeprodukter til hjemmebrug.

Hårfarve

I Frisør Træholt benytter vi kun de bedste produkter på markedet. Vi har derfor tæt samarbejde med L´Oreal Professionnel og benytter udelukkende deres hårfarver. INOA er det største teknologiske gennembrud i de 100 år hårfarve har eksisteret og er udelukkende udviklet til eksklusive frisører. Det er den første hårfarve, som indeholder den revolutionerende ODS-teknologi(Oil Delivery System). Grundet dette olieformidlingssystem har INOA bemærkelsesværdige fordele såsom 100% optimal dækkeevne, selv på grå hår, 6 ugers intens fugt og næring, sublim glans, optimal komfort til hovedbunden og er samtidig lugtfri, da farverne ikke indeholder ammoniak. Med det brede spektre af hårfarver tilbyder vi uendelige farvemuligheder.

Smartbond

Smartbond er et nyt og innovative produkt, som er udviklet specielt til brug ved L’Oreals farvesystem, som vi benytter i salonerne. Smartbond kan ikke sammenlignes med nogle andre hårkure eller salonkurbehandlinger på markedet. Ved hjælp af innovative og patenterede ingredienser øger Smartbond dine og dit hårs muligheder ved kemiske behandlinger. Samtidig forbedres kvaliteten på dit hår dramatisk, hvis du har slidt og skadet hår. Smartbond tilbydes i forbindelse med alle vores farve-, refleks- og permanentbehandlinger. Derudover tilbyder vi en Smartbond Stand Alone behandling, hvor du også får et hjemmeplejeprodukt med, til at vedligeholde resultatet efterfølgende. Vi anbefaler dog også hjemmeplejeproduktet til vedligeholdelse ved kemiske behandlinger.

Online booking