Frisørbehandlinger i Træholt

Et bredt udvalg af frisørbehandlinger

I Frisør Træholt tilbyder vi et bredt udvalg af frisørbehandlinger. Du kan læse om alle vores frisørbehandlinger herunder. Under hver enkel behandlingskategori kan du desuden klikke på de frisørbehandlinger som hører under hver enkel behandlingskategori og læse nærmere.

Ønsker du mere information om nogle af vores frisørbehandlinger eller kan du ikke finde en specifik behandling som du er ude efter, er du velkommen til at kontakte os her.

Klipning

I Frisør Træholt byder vi alle velkommen. Vi tilbyder et bredt udvalg af klipninger af damer, herre, teenagere og børn fra 3 år. Vi tilbyder klip hos både stylister og top stylister og hos junior stylister til reducerede priser.

Alle frisører har den 4-årige frisøruddannelse og er jævnligt på kursus i ind- og udland for at holde sig ajour med nye trends og teknikker. Vi prioriterer kurser, uddannelse og træning højt, da vi ønsker at inspirere og give dig den bedste service.

Vi ligger desuden vægt på at vejlede og rådgive dig i korrekt produktvalg. Det er vores overbevisning at pleje- og stylingprodukter er med til at fuldføre den perfekte klipning, og ikke mindst er med til at klæde dig på til at genskabe den perfekte styling derhjemme.

Hårfarve

elevbehandlinger

I Frisør Træholt tilbyder vi et bredt udvalg af kemibehandlinger hos vores top stylister og stylister samt hos vores junior stylister til reducerede priser.

Indenfor kemibehandlinger tilbyder vi både den populære balayage teknik, klassisk hårfarve som bund- og helfarve samt refleksbehandlinger, som kan laves som både helt fine babylights og de lidt større klassiske striber.

I Frisør Træholt benytter vi de bedste produkter på markedet. Vi har et tæt samarbejde med L´Oréal Professionnel og benytter os mere specifikt af hårfarvesystemerne; INOA, Dia Light, Dia Richesse samt Blond Studio. Med det brede spektre af hårfarver tilbyder vi uendelige farvemuligheder.

Permanent

Overvejer du at få lavet permanente krøller? Så kom forbi Frisør Træholt og lad os hjælpe dig med at opnå dette ønske.

Permanente krøller er kommet på mode igen og det ser ud til at være kommet for at blive. Det er ikke kun kvinder som ønsker at få lavet permanente krøller. Hos fyre er det blevet et kæmpe hit at få lavet permanente krøller på toppen.

Med permanent – også kaldet perm, kan vi ændre hårets struktur, give dig krøller og volumen. Vi tilbyder flere forskellige størrelser af krøller, hvilket vi tager en snak om inden behandlingens start.

Kurbehandling

I Frisør Træholt tilbyder vi et bredt udvalg af frisørbehandlinger herunder forskellige kurbehandlinger, som hjælper dig med at opnå og vedligeholde et sundt, smukt og velplejet hår. Vi tilbyder flere forskellige former for kurbehandlinger. Vores mest populære kurbehandling er vores skræddersyede Kérastase Fusio Dose kurbehandling som inkluderer massage og afslappende ro med et varmt, dampet håndklæde.Vi tilbyder desuden instant kurbehandling, Kérastase kosmetiske K-Water behandling og Smartbond behandling.

Du kan booke alle kurbehandlingerne som både tillægsbehandling og som enkeltstående behandling.

Håropsætning

I Frisør Træholt tilbyder vi håropsætning til enhver lejlighed. I begge vores afdelinger har vi stylister som er specialiseret indenfor både fest- og brudeopsætning, flet samt stylister som mestrer opsætninger hvis du er mere til en løs og casual styling.

Vi tilbyder en gratis konsultation inden den store dag, hvor du kan komme forbi salonen og tale med stylisten som skal sætte dit hår og vise billeder hvis du har set noget du ønsker. Du er velkommen til at medbringe eget hårpynt, hvis du har et spænde, kam eller lign. som skal bruges i opsætningen. Vi har også et udvalg af hårpynt til forskellige lejligheder.

Lash lift

Forkæl dine vipper med et lash lift, som giver dig og dine vipper den ultimative styling.

I vores afdeling i Storcenter Nord tilbyder vi lash lift, som er et af de hotteste trends indenfor bryn og vipper. Et lash lift er et semipermanent vippebuk der holder i op til 4-8 uger.

Med et lash lift får du et naturligt buk af dine naturlige vipper, hvilket vil få dine vipper til at fremstå fyldigere og længere, uden brug af hverken mascara eller vippebukker. Lash lift behandlingen er inklusiv farve af vipper.

Bryn og vipper

bryn og vipper

Velrettede og farvede bryn kan gøre en kæmpe forskel for dit ansigt. Dine bryn er med til at definere og indramme dit ansigt og har  stor betydning for dit udseende.

I Frisør Træholt tilbyder vi forskellige behandlinger indenfor bryn og vipper. Vi tilbyder retning af bryn med både pincet, blad og voks, og vi tilbyder både farve af bryn og vipper. Du kan også bestille en luksuspakke, som inkluderer alle behandlingerne til en reduceret pris.

Når du bestiller tid til bryn finder vi sammen frem til den bedste form og farve, så dine bryn passer bedst til lige netop dit ansigt. Udover bryn, tilbyder vi farve af vipper. Farve af vipper er for dig, der ønsker et naturligt look eller for dig med lyse vipper, som ønsker at slippe for mascaraen.

Makeup

Lad og hjælpe dig med makeuppen til din særlige begivenhed.

I Frisør Træholt tilbyder vi flere forskellige makeupbehandlinger. Vi tilbyder både at lægge din festmakeup, bryllupsmakeup og vi tilbyder desuden at hjælpe dig med makeupvejledning, så vi sammen kan finde de helt rette valg af produkter og farver til dit ansigt. Når du bestiller tid til bryllupsmakeup inkluderer det en prøve makeup nogle dage forinden, hvor vi finder frem til det rette farvevalg, mængde af makeup mv.

Alle makeup behandlinger bliver udført med vores mineralske makeupmærke Youngblood, som vi også forhandler i salonerne. Youngblood er et mildt, men effektivt makeupmærke produceret af ingredienser af højeste kvalitet. Alle produkter fra Youngblood er uden parabener, parfume, talkum og mineralske olier.

Online booking