Frisørbehandlinger i Træholt

Et bredt udvalg af frisørbehandlinger

I Frisør Træholt tilbyder vi et bredt udvalg af frisørbehandlinger. Du kan læse om alle de behandlinger som vi tilbyder herunder. Behandlingerne er delt op i kategorier, hvor du under hver enkel kategori kan klikke og læse nærmere om de forskellige behandling som vi tilbyder. Du kan desuden se priser og booke tider til de forskellige frisørbehandlinger.

Ønsker du mere information om nogle af vores frisørbehandlinger eller kan du ikke finde en specifik behandling som du er ude efter, er du velkommen til at kontakte os her.

Klipning

Vi byder alle velkommen i Frisør Træholt. Vi tilbyder et bredt udvalg af klipninger til både damer, herre, teenagere og børn fra 3 år og op. Vi tilbyder klip hos både vores stylister og top stylister samt hos vores junior stylister og top junior stylister til reducerede priser.

Alle frisører har den 4-årige frisøruddannelse og er jævnligt på kursus i ind- og udland for at holde sig ajour med nye trends og teknikker i branchen. Vi prioriterer kurser, uddannelse og træning højt, da vi ønsker at inspirere og give dig den bedste service.

Vi ligger desuden vægt på at vejlede og rådgive dig i korrekt produktvalg. Det er vores klare overbevisning at både pleje- og stylingprodukter er med til at fuldføre den perfekte klipning, og ikke mindst er med til at klæde dig på til at genskabe den perfekte styling derhjemme.

Hårfarve

elevbehandlinger

I Frisør Træholt tilbyder vi et bredt udvalg af behandlinger indenfor hårfarve. Vi tilbyder hårfarve hos både vores stylister og top stylister samt hos vores junior stylister og top junior stylister til reducerede priser.

Indenfor hårfarvebehandlinger tilbyder vi både den populære balayage teknik, klassisk hårfarve som bund- og helfarve samt refleksbehandlinger, som kan laves som både helt fine babylights og de lidt større klassiske striber.

I Frisør Træholt benytter vi de bedste produkter på markedet. Vi har et tæt samarbejde med L´Oréal Professionnel og benytter os mere specifikt af hårfarvesystemerne; INOA, Dia Light, Dia Richesse samt Blond Studio. Med det brede spektre af hårfarver tilbyder vi uendelige farvemuligheder.

Permanent

Overvejer du at få lavet permanente krøller i dit hår? Så kom forbi en af salonerne og lad os hjælpe dig med at opnå dette ønske. I Frisør Træholt tilbyder vi permanente krøller i både herrehår og damehår.

Permanente krøller er kommet på mode igen og det ser ud til at være kommet for at blive. Det er ikke længere kun ældre kvinder som ønsker at få lavet permanente krøller i deres hår. Hos unge piger og fyre er det blevet et kæmpe hit at få lavet permanente krøller i håret – eller hos fyre på toppen.

Med permanente krøller  – også kaldet permanent eller perm, kan vi ændre hårets struktur, give dig krøller og volumen. Vi tilbyder flere forskellige størrelser af krøller, hvilket vi tager en snak om inden behandlingens start.

Kurbehandling

I Frisør Træholt tilbyder vi et bredt udvalg af kurbehandlinger, som hjælper dig med at opnå og vedligeholde et sundt, smukt og velplejet hår og hovedbund. Vi tilbyder flere forskellige former for kurbehandlinger til forskellige priser. Vores mest populære kurbehandling er vores skræddersyede Kérastase Fusio Dose spabehandling som inkluderer hovedbundsmassage og afslappende ro med varmt håndklæde. Vi tilbyder desuden Kérastase eksklusive Chronologiste og Extentioniste spabehandling, Kérastase kosmetiske og glansgivende K-Water behandling samt forskellige instant kurbehandlinger og Smartbond behandlinger – både i forbindelse med kemi og som stand alone behandling.

Du kan læse mere om de kur og spabehandlinger vi tilbyder og booke behandlingerne som tillægsbehandling ifm. en anden behandling eller som en enkeltstående behandling.

Bryn og vipper

bryn og vipper

Velrettede og farvede bryn kan gøre en kæmpe forskel for dit ansigt. Dine bryn er med til at definere og indramme dit ansigt og har stor betydning for dit udseende.

I Frisør Træholt tilbyder vi forskellige behandlinger af bryn og vipper, som hjælper dig med at opnå det smukkeste resultat. Vi tilbyder farve af bryn og vipper samt retning af bryn med både pincet, blad og voks. Du kan bestille en luksuspakke, som inkluderer alle behandlingerne til en reduceret pris.

Når du har tid til bryn finder vi sammen den rette farve og form, så dine bryn passer bedst til dit ansigt og dine ønsker. Farve af vipper er for dig, der ønsker et naturligt look eller for dig med lyse vipper, som ønsker at slippe for mascaraen. Ved farve af vipper finder vi også frem til den rette farve, så du opnår det ønskede resultat.

Håropsætning

I Frisør Træholt tilbyder vi håropsætning til enhver lejlighed. Vi har stylister og top stylister, som er specialiseret indenfor både festopsætning, brudeopsætning og diverse fletninger samt stylister og top stylister som mestrer opsætninger hvis du er mere til en løs og casual opstæning eller styling.

Vi tilbyder og anbefaler altid at du kommer ind til en gratis konsultation inden den store dag, hvor du kan komme forbi salonen og tale med den stylist eller top stylist, som skal sætte dit hår på dagen. Til konsultationen kan tage billeder med og vise hvis du har set noget du ønsker, i kan tage en grundig snak om hvad der kan lade sig gøre i dit hår. Du er velkommen til at medbringe eget hårpynt, hvis du har et spænde, en kam eller lign. som du ønsker der skal bruges i opsætningen. Vi har også et udvalg af hårpynt til forskellige lejligheder.

Makeup

Lad os hjælpe dig med makeuppen til din særlige begivenhed.

I Frisør Træholt tilbyder vi flere forskellige makeupbehandlinger. Vi tilbyder både at lægge din festmakeup, bryllupsmakeup og vi tilbyder desuden at hjælpe dig med makeupvejledning, så vi sammen kan finde de helt rette valg af produkter og farver til dit ansigt. Når du bestiller tid til bryllupsmakeup inkluderer det en prøve makeup nogle dage forinden, hvor vi finder frem til det rette farvevalg, mængde af makeup mv.

Alle makeup behandlinger bliver udført med vores mineralske makeupmærke Youngblood, som vi også forhandler i salonerne. Youngblood er et mildt, men effektivt makeupmærke produceret af ingredienser af højeste kvalitet. Alle produkter fra Youngblood er uden parabener, parfume, talkum og mineralske olier.

Lash lift

Forkæl dig selv med et lash lift, som giver dit ansigt og dine vipper den ultimative styling.

Hos Frisør Træholt tilbyder vi lash lift, som i en længere periode har været et af de hotteste trends indenfor vipper og som stadig er noget af det mest populære. Et lash lift er et semipermanent vippebuk der holder i op til 4-8 uger.

Med et lash lift får du et naturligt buk af dine naturlige vipper, hvilket vil definere dine vipper og få dem til at fremstå tydeligere, fyldigere og længere. Med et lash lift behøver du ikke længere at bruge vippebukker. Lash lift behandlingen inkluderer også farve af vipper, hvorfor mange også kan undvære mascaraen.

Læs mere om lash lift behandlingen og se priser her.

Elevbehandling

I Frisør Træholt tilbyder vi altid et stort udvalg af frisørbehandlinger hos vores dygtige elever. Vi har altid elever på forskellige niveauer i salonen, som tilbyder forskellige behandlinger til forskellige priser fra 25%-50%. Vores elever tilbyder frisørbehandlinger lige fra klip og hårkur til farve, reflekser og balayage.

Vores elever bliver kaldt junior stylister og top junior stylister. Vores junior stylister er elever, som er på 1-2 år af frisøruddannelsen og vores top junior stylister er vores elever, som er på 3-4 år af frisøruddannelsen. Alle vores junior stylister og top junior stylister bliver undervist, trænet og godkendt til at lave behandlinger i salonen af vores uddannede frisører – som hos Frisør Træholt kaldes stylister og top stylister.

Du kan læse mere og se priser på vores elevbehandlinger her.

Online booking