Behandlinger i Frisør Træholt i Aarhus

I Træholt tilbyder vi et bredt udvalg af behandlinger i vores frisør i Aarhus

I Træholt tilbyder vi et bredt udvalg af frisørbehandlinger i vores frisør i Aarhus. Du kan læse om alle de behandlinger som vi tilbyder herunder. Behandlingerne er delt op i kategorier, hvor du under hver enkel kategori kan klikke og læse nærmere om de forskellige behandlinger som vi tilbyder. Du kan desuden se priser og booke tider til de forskellige frisørbehandlinger.

Ønsker du mere information om nogle af vores frisørbehandlinger eller kan du ikke finde en specifik behandling som du er ude efter, er du velkommen til at kontakte os her.

Klipning

dameklip århus

Alle er mere end velkommen i Frisør Træholt. I vores frisør i Aarhus tilbyder vi et bredt udvalg af klipninger til både damer, herre, teenagere og børn. Vi tilbyder klip hos både vores stylister og top stylister samt hos vores junior stylister og top junior stylister til reducerede priser.

Alle frisører har den 4-årige frisøruddannelse og er jævnligt på kursus i ind- og udland for at holde sig ajour med nye trends og teknikker i branchen. Vi prioriterer kurser, uddannelse og træning højt, da vi ønsker at inspirere og give dig den bedste service.

Vi ligger desuden vægt på at vejlede og rådgive dig i korrekt produktvalg. Det er vores klare overbevisning at både pleje- og stylingprodukter er med til at fuldføre den perfekte klipning, og ikke mindst er med til at klæde dig på til at genskabe den perfekte styling derhjemme.

Curly Curl klipning

Curly Girl Århus

Den populære Curly Girl metode har taget verden med storm.

I Frisør Træholt er vi uddannet Curly Girl specialist. Vi tilbyder behandlingen Curl-Cut, som er til dig med krøller, der ønsker at få det mest optimale ud af dem. Det kan både være dig der lige er startet på Curly Girl metoden, dig der er godt igang og trofast følger alle metodens teorier, dig der ønsker at stifte bekendskab med Curly Girl metoden eller dig der blot ønsker at få vejledning samt en klipning der fremhæver dine krøller.

Curl Cut behandlingen inkluderer en klipning der fremhæver dine naturlige krøller, vask, føn og styling af dine krøller. Alt sammen i Curly Girl godkendte produkter.

Vi vejleder dig grundigt i produktvalg og styling af dine krøller, så du er godt rustet til at påbegynde eller fortsætte på Curly Girl rejsen.

Hårfarve

I Frisør Træholt tilbyder vi et bredt udvalg af behandlinger og teknikker indenfor hårfarve. Vi tilbyder hårfarve hos både vores stylister og top stylister samt hos vores junior stylister og top junior stylister til reducerede priser.

Indenfor hårfarve tilbyder vi forskellige former for behandlinger. Vi tilbyder både den populære balayage teknik, faceframe, klassisk hårfarve såsom bund- og helfarve samt refleksbehandlinger, som kan laves som både helt fine babylights eller laves som de lidt større klassiske striber.

I Frisør Træholt benytter vi de bedste produkter på markedet. Vi har et tæt samarbejde med L´Oréal Professionnel og benytter os mere specifikt af hårfarvesystemerne; INOA, Dia Light, Dia Richesse samt Blond Studio. Med det brede spektre af hårfarver tilbyder vi uendelige farvemuligheder.

Spa- og kurbehandling

tid til dig der elsker massage frisør træholt

I Frisør Træholt tilbyder vi et bredt udvalg af kurbehandlinger, som hjælper dig med at opnå og vedligeholde et sundt, smukt og velplejet hår og hovedbund. Vi tilbyder flere forskellige former for kurbehandlinger til forskellige priser. Vores mest populære kurbehandling er vores skræddersyede Kérastase Fusio Dose spabehandling som inkluderer hovedbundsmassage og afslappende ro med varmt håndklæde. Vi tilbyder desuden Kérastase eksklusive Chronologiste og Extentioniste spabehandling, Kérastase kosmetiske og glansgivende K-Water behandling samt forskellige instant kurbehandlinger og Smartbond behandlinger – både i forbindelse med kemi og som stand alone behandling.

Du kan læse mere om de kur og spabehandlinger vi tilbyder og booke behandlingerne som tillægsbehandling ifm. en anden behandling eller som en enkeltstående behandling.

Permanent

Overvejer du at få lavet permanente krøller i dit hår? Kom forbi salonen og lad os hjælpe dig med at opnå dette ønske. I Frisør Træholt tilbyder vi permanente krøller til både damer og herrer Vi anbefaler altid at du booker tid til klipning sammen med din permanent for bedste og mest holdbare resultat.

Permanente krøller er kommet på mode igen og det ser ud til at være kommet for at blive. Det er ikke længere kun ældre kvinder som ønsker at få lavet permanente krøller i deres hår. Hos unge piger og fyre er det blevet et kæmpe hit at få lavet permanente krøller i håret.

Med permanente krøller  – også kaldet permanent eller perm, kan vi ændre hårets struktur, give dig krøller og volumen. Vi tilbyder flere forskellige størrelser af krøller, hvilket vi tager en snak om inden behandlingens start.

Håropsætning

håropsætning Århus

I Frisør Træholt tilbyder vi håropsætning til enhver lejlighed. Vi har stylister og top stylister, som er specialiseret indenfor både festopsætning, brudeopsætning og diverse fletninger samt stylister og top stylister som mestrer opsætninger hvis du er mere til en løs og casual opstæning eller styling.

Vi tilbyder og anbefaler altid at du kommer ind til en gratis konsultation inden den store dag, hvor du kan komme forbi salonen og tale med den stylist eller top stylist, som skal sætte dit hår på dagen. Til konsultationen kan tage billeder med og vise hvis du har set noget du ønsker, i kan tage en grundig snak om hvad der kan lade sig gøre i dit hår. Du er velkommen til at medbringe eget hårpynt, hvis du har et spænde, en kam eller lign. som du ønsker der skal bruges i opsætningen. Vi har også et udvalg af hårpynt til forskellige lejligheder.

Bryn og vipper

Velrettede og farvede bryn kan gøre en kæmpe forskel for dit ansigt. Dine bryn er med til at definere og indramme dit ansigt og har stor betydning for dit udseende.

I Frisør Træholt tilbyder vi forskellige behandlinger af bryn og vipper, som hjælper dig med at opnå det smukkeste resultat. Vi tilbyder farve af bryn og vipper samt retning af bryn med både pincet, blad og voks. Du kan bestille en luksuspakke, som inkluderer alle behandlingerne til en reduceret pris.

Når du har tid til bryn finder vi sammen den rette farve og form, så dine bryn passer bedst til dit ansigt og dine ønsker. Farve af vipper er for dig, der ønsker et naturligt look eller for dig med lyse vipper, som ønsker at slippe for mascaraen. Ved farve af vipper finder vi også frem til den rette farve, så du opnår det ønskede resultat.

Lash lift

Forkæl dig selv med et lash lift, som giver dit ansigt og dine vipper den ultimative styling.

Hos Frisør Træholt tilbyder vi lash lift, som i en længere periode har været en af de hotteste trends indenfor vipper og som stadig er en af de mest populære behandlinger.

Et lash lift er et permanent vippebuk der holder i op til 4-6 uger.

Med et lash lift, lavet i vores frisør salon i Aarhus, får du et naturligt løft og buk af dine naturlige vipper, hvilket vil definere dine vipper og få dem til at fremstå tydeligere, fyldigere og længere. Med et lash lift behøver du ikke længere at bruge tid på vippebukker. Lash lift behandlingen inkluderer også farve af vipper, hvorfor mange også kan undvære mascaraen.

Makeup

Lad os hjælpe dig med makeuppen til din særlige begivenhed i vores frisør i Aarhus.

I Frisør Træholt tilbyder vi flere forskellige makeupbehandlinger. Vi tilbyder både at lægge din festmakeup, bryllupsmakeup og vi tilbyder desuden at hjælpe dig med makeupvejledning, så vi sammen kan finde de helt rette valg af produkter og farver til dit ansigt. Når du bestiller tid til bryllupsmakeup inkluderer det en prøve makeup nogle dage forinden, hvor vi finder frem til det rette farvevalg, mængde af makeup mv.

Alle makeup behandlinger bliver udført med vores mineralske makeupmærke Youngblood, som vi også forhandler i salonerne. Youngblood er et mildt, men effektivt makeupmærke produceret af ingredienser af højeste kvalitet. Alle produkter fra Youngblood er uden parabener, parfume, talkum og mineralske olier.

Elevbehandling

glamour to go

I Frisør Træholt tilbyder vi altid et stort udvalg af frisørbehandlinger hos vores dygtige elever. Vi har altid elever på forskellige niveauer i salonen, som tilbyder forskellige behandlinger til forskellige priser fra 25%-50%. Vores elever tilbyder frisørbehandlinger lige fra klip og hårkur til farve, reflekser og balayage.

Vores elever bliver kaldt junior stylister og top junior stylister. Vores junior stylister er elever, som er på 1-2 år af frisøruddannelsen og vores top junior stylister er vores elever, som er på 3-4 år af frisøruddannelsen. Alle vores junior stylister og top junior stylister bliver undervist, trænet og godkendt til at lave behandlinger i salonen af vores uddannede frisører – som hos Frisør Træholt kaldes stylister og top stylister.

Du kan læse mere og se priser på vores elevbehandlinger i vores frisør i Aarhus her.

Jean Paul Myné Keratinbehandling

Jean Paul Myne keratinbehandling Frisør Træholt

Jean Paul Myné keratinbehandlinger er professionelle, udglattende salonbehandlinger til dig der har udfordringer med krøl, krus eller frizzy hår. Jean Paul Myné er opfinderen af moderne keratinbehandlinger og produkterne som benyttes til behandlingerne er udviklet udelukkende til professionelle saloner. Keratinbehandlingerne udglatter alt slags krøl, fjerner krus og frizz, gendanner glans og gør håret nemt at style og styre – selv i fugtigt vejr. Det vil sige at du ikke længere behøver at bruge tid på glattejern og du reducerer føntørringstiden betydeligt. Behandlingerne er uden formaldehyd, allergener og andre skadelige aldehyder og de er godkendt til grøn salon.

I vores frisør i Aarhus finder du Jean Paul Myné keratinbehandlingerne i flere forskellige varianter, som hver især egner sig bedst til forskellige hårtyper og formål.

Afbudspolitik

Afbestilling skal ske online eller telefonisk på 86 14 34 44 senest 3 timer før din aftalte tid. Vi modtager ikke afbud på mail, sms eller de sociale medier. Ved afbestilling senere end 3 timer før eller ved udeblivelse opkræves et gebyr på 50% af behandlingens pris.

Frisør Træholt
Online booking