I denne udfordrende tid gør vi alt hvad vi kan, for at du trygt og sikkert kan komme til behandling hos Træholt

Epidemien som er over os alle og som tvinger os til at være omstillings- og forandringsparate. I Frisør Træholt tager vi selvfølgelig også vores sikkerhedsforbehold, så du kan føle dig tryg og sikker når du kommer til behandling i en af salonerne. Da vi er et liberalt erhverv er vi, i salonerne, ikke pålagt restriktionerne vedr. brug af mundbind/visir. Dette gælder hverken dig som kunde eller os personale. Vi har dog alligevel, i Frisør Træholt, valgt at benytte os af visir og mundbind når vi har behandlinger, for at mindske smitterisiko. Når du, som kunde, besøger os i salonerne, må du derfor selv om hvorvidt du ønsker at bære mundbind eller ej. Du skal dog være opmærksom på, at det er et krav at benytte mundbind/visir når du skal igennem centeret for at besøge os i salonen i Storcenter Nord.

Udover at vi har valgt at benytte mundbind/visir under vores behandlinger, har vi også taget en del andre forbehold, så vi kan sikre at du trygt og sikkert kan komme til behandling hos os i den kommende tid.

Hvad gør vi i Træholt for at du kan føle dig tryg?

Udover at vi tager vores forbehold for at passe på dig, forventer vi også at du tager dine hensyn når du besøger os i salonerne.

Hvad kan du gøre når du besøger Træholt?

Er du særligt udsat, eller har særlige ønsker eller behov? Kontakt os endelig og lad os tage en snak om hvad der er af muligheder. Vi vil prøve at imødekomme jeres ønsker og behov så godt som vi overhovedet kan.

Vi har heldigvis to store og rummelige saloner, hvor vi må være mange flere mennesker end vi nogensinde opholder os der. Du kan dog altid se på skiltene udenfor hver enkelt salon, hvor mange netop denne salon er optalt til.

Vi takker for forståelse og hensyn i denne tid og glæder os til at se dig i Træholt. 

Online booking