Elevbehandling i Frisør Træholt i Århus

Få lavet en elevbehandling i Århus og spar penge. Frisør Træholt tilbyder et bredt udvalg af elevbehandlinger til reducerede priser

I Frisør Træholt uddanner vi mange dygtige frisørelever som tilbyder elevbehandlinger i salonen. Vores elever bliver, hos os, kaldt junior stylister og top junior stylister – alt afhængigt af hvor langt de er i deres 4-årige uddannelsesforløb. Junior stylister er elever der befinder sig på 1-2. år af deres 4-årige uddannelsesforløb og top junior stylister er elever der befinder sig på 3-4. år af deres 4-årige uddannelsesforløb.

Vores junior stylister og top junior stylister tilbyder forskellige elevbehandlinger til forskellige reducerede priser og procentsatser, alt afhængigt af hvor langt de er i deres uddannelsesforløb og hvad de hver især har aftalt med deres elevansvarlige at de skal fokusere og træne på. Du kan se hvilke behandlinger vores junior stylister og top junior stylister tilbyder herunder.

I takt med at vores junior stylister og top junior stylist hele tiden flytter sig og kommer længere i deres uddannelse, kan vi ikke garantere altid at kunne tilbyde alle behandlinger. Du kan holde dig opdateret med vores elevbehandlinger på vores Facebook og Instagram, holde dig opdateret på vores tilbudsside eller kontakte os i salonen på tlf. 86 14 34 44 og høre nærmere.

Godkendt og undervist af stylister og top stylister

Alle vores junior stylister og top junior stylister bliver undervist og godkendt til at udføre behandlinger af vores stylister og top stylister – som er vores uddannede frisører i salonen. Du kan derfor trygt bestille tid hos vores junior stylister og top junior stylister og regne med at komme ud af salonen med et smukt resultat. Alle behandlinger i salonerne bliver rådført med en stylist eller top stylist. Både inden behandlingens start, hvor diagnosen bliver stillet samt til slut, hvor resultatet på behandlingen tilmed bliver godkendt inden betaling.

Junior stylist

Vores junior stylister i Frisør Træholt arbejder på 1-2. år af deres uddannelsesforløb.

40% på kemibehandlinger

Junior stylister i Frisør Træholt tilbyder kemibehandlinger til 40% af normalprisen og standardklipninger såsom herreklip og dameklip af spidser i et langt hår til 295,-.

Behandling hos vores junior stylister skal pålægges ekstra behandlingstid, da de befinder sig i starten af deres uddannelse. Du kan regne med at der pålægges ca. 30 min. ekstra behandlingstid. Du kan se de præcise behandlingstider på vores online booking.

Se priser på behandlinger hos junior stylister her.

glamour to go

Top junior stylist

Vores top junior stylister i Frisør Træholt arbejder på 3-4. år af deres uddannelsesforløb.

20% på kemibehandlinger

Top junior stylister i Frisør Træholt tilbyder kemibehandlinger til 20% af normalprisen og klipper både standardklipninger såsom herreklip, børneklip og dameklip af spidser i et langt hår samt mere avancerede klipninger og frisurer.

Behandling hos vores top junior stylister skal pålægges en smule ekstra behandlingstid. Der pålægges ca. 15 min. ekstra behandlingstid. Du kan se de præcise behandlingstider på vores onlinebooking.

Se priser på behandlinger hos top junior stylister her.

AFBUDSPOLITIK

Afbestilling skal ske online eller telefonisk på 86 14 34 44 senest 3 timer før din aftalte tid. Vi modtager ikke afbud på mail, sms eller de sociale medier. Ved afbestilling senere end 3 timer før eller ved udeblivelse opkræves et gebyr på 50% af behandlingens pris.

Aarhus Frisørskole – en anerkendt 4-årig frisøruddannelse

Når vores dygtige junior stylister og top junior stylister ikke er på arbejde i salonen og laver elevbehandlinger, går de på Aarhus Frisørskole – den 4-årige frisøruddannelse på Aarhus Tech. Denne frisøruddannelse er anerkendt i både ind- og udland for deres faglige kvalitet og grundighed. Alle stylister og top stylister, som arbejder i Frisør Træholt har tilmed den 4-årige frisøruddannelse. Dette er en grundregel vi har for ansættelse, for at vi altid kan sikre dig god kvalitet.

*Da vores junior stylister tilbyder 40% rabat på kemi og særdeles billige priser på klipninger, er der ikke reklamationsret på disse behandlinger, med mindre der er tale om en fejlbehandling.

Online booking