Curly Girl Frisør i Århus

I Frisør Træholt i Århus tilbyder vi den populære og anerkendte Curly Girl metode – også kaldt Curl Cut, med godkendte Curly Girl produkter.

Hvad er Curly Girl metoden og hvem egner den sig til?

Den populære Curly Girl metode har taget verden med storm. Metoden er skabt tilbage i 2001 af Lorraine Massey og er egnet til dig med naturkrøller, som ønsker at få det bedste ud af dem. Metoden er helt grundlæggende en måde man behandler og styler sine naturkrøller på.

Curly Girl metoden går ud på at du skal passe på dine krøller og sætte dem fri fra tyngende og udtørrende ingredienser, ved at undgå en række ingredienser i de produkter du bruger i håret. Med den populære Curly Girl metode, kan du opnå et fantastisk og spændstigt krøl med masser af glans.

Curly Girl approved produkter

På baggrund af mange års forskning i hårets biologi har man fundet ud af at et krøllet hår har et andet og mere “frizzy skællag  og har derfor brug for en anden behandling end så meget andet hår. Derfor skal du  ifølge Curly Girl metoden, undgå en følgende ingredienser, for at kunne opnå et smukt, spændstigt og glansfuldt krøl. Produkter uden følgende ingredienser er godkendt til Curly Girl metoden:

  • Sulfater
  • Silikone
  • Alkohol
  • Voks
  • Olie

Udover at ingredienser, ifølge Curly Girl metoden, er hamrende vigtigt for dine krøller, så er der også mange måder at style dine krøller på. Der er forskellige måder, som egner sig til forskelligt krøl. Det anbefales at bruge rigelige mængder af produkt. Brug hellere længere tid på at tørre dine krøller med en diffuser. Du kan med fordel bruge fiberhåndklæder i stedet for almindelige håndklæder og undgå alt for høje varmegrader – både når du vasker dit hår og når du styler dit hår. Du kan lære at style netop dine krøller optimalt af din Curly Girl specialist i Frisør Træholt i Århus.

Curl Cut i Frisør Træholt

Har du krøller og ønsker du at komme igang med Curly Gurl metoden eller er du allerede godt igang? Så kan du booke en tid i salonen til en Curl Cut inkl. vask, føn og styling af dine krøller. Vi vejleder dig grundigt i produktvalg og styling af dine krøller, så du er godt rustet til at påbegynde eller fortsætte på Curly Girl rejsen.

Du finder Curl-Cut behandlingen på vores prisliste her sammen med resten af de behandlinger vi tilbyder i salonen.

Før og efter billeder af Curl cut

Online booking