Retningslinjer i Frisør Træholt ifm. Covid-19

I Frisør Træholt tager vi vores sikkerhedsforbehold, så du kan føle dig helt tryg og sikker når du kommer til behandling i en af salonerne. Vi har intensiveret vores rengøringsprocesser og overholder alle anbefalede retningslinjer. Læs med herunder og blive klogere på hvad vi gør i Frisør Træholt for at undgå smitte og hvad du som kunde skal gøre når du besøger os i en af salonerne. Bemærk følgende retningslinjer er et krav fra regeringen for at vi må byde dig velkommen til behandling i Frisør Træholt.

For at komme til behandling i Frisør Træholt skal du:

Afbud skal ske senest 24 timer før din aftalte tid. Modtager vi ikke dit afbud rettidigt er vi nødt til at opkræve 50% af behandlingsprisen grundet den store efterspørgsel på tider. Afbud kan udelukkende ske via vores online booking eller telefonisk til salonen. Vi modtager ikke afbud på mail, sms eller sociale medier. Vi har ændret vores sms påmindelser til at komme 48 timer før behandlingstid.

Andre forbehold du kan tage for at passe på dig selv og os i Frisør Træholt:

Hvad gør vi i Træholt for at du kan føle dig tryg?

Er du særligt udsat, eller har særlige ønsker eller behov? Kontakt os endelig og lad os tage en snak om hvad der er af muligheder. Vi vil prøve at imødekomme jeres ønsker og behov så godt som vi overhovedet kan. Vi har to store og rummelige saloner, hvor vi må være mange flere mennesker end vi nogensinde opholder os. Du kan dog altid se på skiltene udenfor hver enkelt salon, hvor mange personer den enkelte salon er optalt til.

Vi takker for forståelse og hensyn i denne tid og glæder os til at se dig i Frisør Træholt. 

Online booking