Bryn & vipper

Behandlinger af både bryn & vipper

Bryn

Velrettede og farvede bryn kan gøre en kæmpe forskel for dit ansigt. Vores bryn er nemlig noget af det aller første man ser i ansigtet og brynene er derfor med til at ramme dit ansigt ind.

Inden for de seneste par år er der kommet ekstrem stor fokus på vores bryn. Dette skyldes bl.a. at der er sket store forandringer på brynfronten. Både i vores syn på vores bryn samt vores øgede viden omkring hvad perfekte bryn gør for vores ansigt og udtryk. Moden forandres hele tiden. Hvor det førhen var moderne med meget smalle og kantede bryn er der i dag stor fokus på kraftige, naturlige og fyldige bryn.

Nogle har fra naturens side smukke, fyldige og mørke bryn. Andre skal have lidt hjælp til at få dem til at fremstå som vi gerne vil have dem.

Hos Frisør Træholt kan du få hjælp til at finde frem til den helt rette form, farve og brynsmakeup til netop dig og dine bryn. I begge afdelinger tilbyder vores dygtige personale både at rette og farve dine bryn. 

Brynbehandlinger

Farve af bryn

Retning af bryn

Farve og retning af bryn

Luksuspakke (farve og ret af bryn samt farve af vipper)

Vipper

Udover bryn, er der hos Frisør Træholt også mulighed for at få farvet dine vipper. Farve af vipper er for dig, der ønsker et naturligt look eller for dig med lyse vipper, som ønsker at slippe for mascaraen.

bryn
Vippebehandlinger

Farve af vipper

Luksuspakke (farve og ret af bryn samt farve af vipper)

*Du kan læse mere om vores priser på bryn og vipper her.

Ønsker du produkter til at style og pleje dine bryn, kan du finde flere forskellige alternativer hos os i salonerne. Du kan også finde et udvalg af brynprodukter på vores webshop.

Frisør Træholt
Online booking