Bryn og vipper

Få velplejede og rettede bryn og vipper i Frisør Træholt. Herunder kan du se vores behandlinger indenfor bryn og vipper.

Bryn

Velrettede og farvede bryn og vipper kan gøre en kæmpe forskel for dit ansigt. Vores bryn er noget af det aller første man ser i ansigtet og brynene er derfor med til at ramme dit ansigt ind.

Inden for de seneste par år er der kommet ekstrem stor fokus på vores bryn. Dette skyldes bl.a. at der er sket store forandringer på brynfronten. Både i vores syn på vores bryn samt vores øgede viden omkring hvad perfekte bryn gør for vores ansigt og udtryk. Moden forandres hele tiden. Hvor det førhen var moderne med meget smalle og kantede bryn er der i dag stor fokus på kraftige, naturlige og fyldige bryn.

Nogle har fra naturens side smukke, fyldige og mørke bryn. Andre skal have lidt hjælp til at få dem til at fremstå som vi gerne vil have dem.

Hos Frisør Træholt kan du få hjælp til at finde frem til den helt rette form, farve og brynsmakeup til netop dig og dine bryn. Vores dygtige personale tilbyder både at rette og farve dine bryn. 

Brynbehandlinger:

  • Farve af bryn
  • Retning af bryn
  • Farve og retning af bryn
  • Luksuspakke (farve og ret af bryn samt farve af vipper)

Vipper

Udover bryn, er det også muligt at få farvet vipper hos Frisør Træholt. Farve af vipper er for dig, der ønsker et naturligt look eller for dig med lyse vipper, som ønsker at slippe for mascaraen.

Vippebehandlinger:

  • Farve af vipper
  • Luksuspakke (farve og ret af bryn samt farve af vipper)
  • Lash lift (semi-permanent vippebuk inkl. farve af vipper)

bryn og vipper træholt

Du kan se vores priser på behandlingerne her.

Ønsker du produkter til at style og pleje dine bryn og vipper, kan du finde flere forskellige alternativer hos os i salonerne. Vi er forhandlere af det anerkendte brand, Revitalash, som laver bryn og vippe serum. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af makeup til bryn og vipper fra Revitalash, Youngblood og Philip Martins. Find hele vores udvalg af produkter på vores webshop.

Frisør Træholt
Online booking